جلیلی: یک سخنرانی به هم بخورد جنجال بپا می‌کنند ولی اگر بهترین جوانان شهید شوند سانسور می‌کنند

سعید جلیلی گفت: وقتی یک سخنرانی به هم بخورد جنجال بپا می‌کنند ولی اگر بهترین جوانان شهید شوند سانسور می‌کنند.

به گزارش ایسنا، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح پنجشنبه در چهارمین همایش بین المللی «تحجر و اسلام آمریکایی» در مشهد گفت: «اسلام امریکایی» وقتی می‌بیند ملتی اینگونه مقاومت می‌کند، باید ملت را در این مسیر یا دچار «انحراف» کند، یا «انصراف».

جلیلی با تاکید بر اینکه راه دشمن برای انصراف ملت از مقاومت «فتنه زرد» است، افزود: یک ضلع فتنه زرد، این است که مسائل دسته چندم جای مسائل اصلی قرار گیرد.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام ادامه داد: به تحرکات دو، سه روزگذشته توجه کنید، وقتی که یک سخنرانی به هم می‌خورد چه جنجالی برپا می‌کنند و  تعابیری مثل «چماق به‌دست‌ها»، «نیروهای سرخود» و ... را مطرح می کنند اما اگر بهترین جوانان این مملکت توسط بدترین رفتارهای داعشی شهید و مجروح شوند، در رسانه‌هایشان حتی به این موضوع اشاره هم نمی‌کنند و حتی‌ به لحاظ حرفه‌ای نیز آن خبر را منتشر نمی کنند.

جلیلی تصریح کرد: این چه حرکتی است که این‌گونه سعی در پوشاندن و سانسور حقایق انقلاب دارد؟ هم اقتدارش را سانسور می‌کند، هم مظلومیتش را.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه «نباید سبک ‌زندگی ما معطوف به انتخابات باشد»، گفت: حرکت سیاسی انقلابی  مبتنی بر اسلام ناب، «مستمر و همیشگی» است.

وی افزود: همین الان می‌بینید که برخی وارد انتخابات می‌شوند و قدرت را هم به‌دست می‌آورند ولی می‌گویند این کافی نیست و من باید اختیارات بیش‌تر داشته باشم! و مراجعه به آرای عمومی را مطرح می‌کنند.

جلیلی تاکید کرد: انتخابات مراجعه به آرای عمومی بود. شما که اعتماد مردم را در انتخابات جلب کردید امروز باید بگویید در برابر اعتمادی که مردم به شما کردند در این چند سال چه کرده‌اید. قبل از آن که شما مراجعه به آرای عمومی را مطرح کنید، انتخابات خود مراجعه به آرای عمومی است، لذا بگویید دربرابر اعتماد مردم و مراجعه به آرای عمومی چه کردید؟

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در بخش دیگری از سخنانش گفت: وقتی مقام معظم رهبری کسی را در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب می کند برای آن است که آن فرد نظراتش را بگوید و در آن بستر به رهبری کمک کند برای اصلاح امور. نمی‌شود سکوت کنید، گاهی در جلسات باشید، گاهی نباشید، آنجایی که باید حضور داشته باشید حضور نداشته باشید و  بعد در نهایت مدعی هم بشوید.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۳ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96120301288
  • خبرنگار : 71480