به گزارش ایسنا، بیطرف امروز در حاشیه راهاندازی انستیتو فرآورش گاز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این انستیتو یکی از انستیتوهای 12 گانه تحقیقاتی است که از سوی وزارت نفت با مشارکت دانشگاهها و پژوهشگاه راهاندازی میشود، افزود: هدف از تاسیس این انستیتوها به کارگیری ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاهها در انجام پروژههای کلیدی و توسعه فناوری و تدوین دانش فنی در حوزه پاییندستی است.
وی اضافه کرد: بر این اساس، با امضای قراردادی میان شرکت ملی گاز و پژوهشگاه صنعت نفت اقدام به تاسیس انستیتویی در حوزه فرآورش گاز شد تا از این طریق فعالیتهای پژوهشی و تخصصی در این حوزه اجرایی شود.
بیطرف با اشاره به راهاندازی انستیتو فرآورش گاز در پژوهشگاه نفت، خاطرنشان کرد: این انستیتو از یک ساختار ویژه برخوردار است که از شبکهای از هیات علمی دانشگاههای داخلی و خارجی و مشاوران ایرانی برخوردار خواهد شد.
وی تدوین دانش فنی در زمینههای مختلف را از ماموریتهای این انستیتو نام برد و یادآور شد: در این انستیتو تلاش میشود تا زنجیره ارزش در بخش هیدروکربور ایران در حوزه گاز ایجاد شود.
معاون مهندسی، پژوهش و فناوری وزیر نفت با تاکید بر تنوع محصولات در بخش هیدروکربوری گاز و نفت گفت: تنوع محصولات در این حوزه روز به روز در حال افزایش است، از این رو هر چه دانش بشر در این زمینه افزایش یابد، میتواند محصولات جدیدی را ابداع کرده و منجر به خلق ثروت شود.
بیطرف با بیان اینکه نسل فعلی در کشور باید از این منابع خدادادی حداکثر استفاده را کند، تاکید کرد: علاوه بر آن باید زمینه استفاده بیشتر در نسلهای آتی را فراهم کند که این انستیتو گام مهمی را در این زمینه برمیدارد.
وی با تاکید بر اینکه این انستیتوهای تحقیقاتی در 12 دانشگاه و پژوهشگاه کشور راهاندازی میشود، اظهار کرد: در حال حاضر در دانشگاه تهران، شریف و علم و صنعت راهاندازی شده است و به تدریج بر تعداد آنها افزوده میشود.
وی اضافه کرد: معاونت مهندسی و پژوهش وزارت نفت چکلیستی را آماده کرده است و برای هر یک از دانشگاهها و پژوهشگاهها که بر اساس این چکلیست، زیرساختهای لازم را فراهم کرده باشند، اقدام به برگزاری مراسم افتتاحیه خواهد شد.
انتهای پیام