به گزارش ایسنا، آمار بلومبرگ نیو فاینانس انرژی نشان داد واردات پنل خورشیدی از چین به آمریکا در سه ماهه چهارم نسبت به ۹ ماه نخست سال ۲۰۱۷، تقریبا ۱۱ برابر افزایش یافت. سازندگان تجهیزات خورشیدی آمریکایی همچنین پیش از اجرایی شدن تعرفههای وارداتی که ماه گذشته اعلام شد، پنلها و سلولهای خورشیدی را از مرزهای مکزیک، کانادا و سایر کشورها وارد کردند.
این تعرفهها شامل ۲.۵ گیگاوات واردات در سال جاری نمیشود. به گفته هیو بروملی، تحلیلگر نیو انرژی فاینانس، حداکثر ۵ گیگاوات تجهیزات خورشیدی در انبارها و بنادر آمریکا دپو شده است که برای تامین نیاز سازندگان آمریکایی به مدت شش ماه کافی است و تاثیر سیاستهای حمایت گرایانه دولت آمریکا بر تولیدکنندگان تجهیزات خورشیدی را محدود میکند. واردات از سوی شرکتهای معاف شده شامل "فرست سولار" ممکن است این دوره را به ۹ ماه افزایش دهد.
روند کند بوروکراسی به صنعت خورشیدی آمریکا اجازه داده در برابر تاثیر کامل تعرفهها مصون بماند و این تعرفهها آن طور که برخی در صنعت هشدار داده بودند، زیان بار نخواهد بود.
این تعرفهها در ژانویه در واکنش به شکایتی که در آوریل سال ۲۰۱۷ از سوی یک سازنده تجهیزات خورشیدی ورشکسته آمریکایی مطرح شده بود، اعلام شد. این سازنده مدعی شده بود از موج واردات ارزان به خصوص از آسیا صدمه دیده است. کمیسیون تجارت بینالمللی آمریکا در اکتبر با این شکایت موافقت کرد و راه را برای تصمیم دولت هموار ساخت.
شرکت سان پاور که دومین تامین کننده بزرگ تجهیزات خورشیدی آمریکا است، عمده محصولاتش را در مکزیک و آسیا تولید میکند و در اواخر سال میلادی گذشته، واردات آنها به این کشور را تسریع کرد. ذخایر انبار شده برای این شرکت زمان کافی فراهم میکند تا درخواستش برای معاف شدن از تعرفهها را پیگیری کند.
انتهای پیام