به گزارش ایسنا، امروز بررسی بودجه پیشنهادی در حوزه هزینهها و ماموریتهای شهرداری تهران روی میز بررسی شورای شهر قرار گرفت و اعضای شورای شهر با کم کردن 180 میلیارد تومان از ردیف بودجه هوشمندسازی و اضافه کردن این عدد (180 میلیارد تومان) به بودجه حمل و نقل، سرانجام بعد از بحث و تبادل نظر به بودجه شهرداری تهران در شش حوزه ماموریتی رأی دادند و به تصویب رسید.
با تصویب بودجه شهرداری در شش حوزه مأموریتی، بررسی تبصرهها در جلسه شورا آغاز شد و اعضای شورای شهر 29 تبصره را بررسی کردند.
در بررسی بند 10 تبصره 4 بودجه شهرداری تهران که نوشته شده بود پرداخت هر گونه تسهیلات مالی و وام از محل منابع بودجه عمومی و بودجه سازمانها و ... به کارکنان و مدیران ممنوع است. اعضای شورای شهر به بحث و تبادل نظر پرداختند و به پیشنهاد سالاری و رأی اعضای شورای شهر این بند حذف شد.
به گزارش ایسنا، یکی دیگر از تبصرههای مورد بحث اعضای شورای شهر تبصره 5 بود که در آن به شهرداری اجازه داده میشد به موسسات عمومی و عام المنفعه تا سقف دو میلیارد ریال در هر سال و به اشخاص و موسسات خصوصی تا سقف 200 میلیون ریال و برای اشخاص حقیقی تا سقف 500 میلیون ریال در هر سال کمک کند که این تبصره مورد بحث اعضای شورای شهر قرار گرفت.
در ابتدای این بحث ناهید خداکرمی پیشنهاد داد که با توجه به مشکلات بودجهای شهرداری تهران، این تبصره کلا حذف شود که بهاره آروین خطاب به خداکرمی گفت: مبلغ فقط 45 میلیارد تومان است که این مسئله موجب شد که ناهید خداکرمی بگوید اعداد در شهرداری کوچک است اما من که در دانشگاه کار میکنم میدانم که با این 45 میلیارد تومان چه کارها که نمیشود کرد و آیا درست است شهرداری روزی 300 میلیارد تومان جریمه پرداخت نکردن دیون به بانک شهر را واریز کند اما از سویی دیگر این کمکها را نیز به موسسات بدهد؟ من موافق آن هستم که این تبصره به کل حذف شود؛ چرا که یکی از گرههای کور بودجه، عدم شفافیت این بودجههای سرگردان است که فساد را نهادینه کرده است.
حق شناس در واکنش به این سخنان گفت: حذف این تبصره سبب میشود که دست شهردار را در اجرا ببندیم و این درست نیست و منطقی نیست که اختیارات را محدود کنیم.
به گزارش ایسنا، نهایتا با رأی اکثریت آراء کاهش 25 درصدی کمک شهرداری به موسسات عمومی، عامل المنفعه، خصوصی و حقیقی تصویب شد.
تبصره 20 بودجه شهرداری تهران نیز در شورای شهر حاشیه ساز شد هر چند که این تبصره بنا به آنچه که اشتباه خوانده شد در اوراق کپی شده حذف شده بود؛ اما در این تبصره به شهرداری اجازه داده میشد که برای پرداخت دیون خود به پیمانکاران و بانکها تا سقف معین وام بگیرد و یا نسبت به فروش املاک و یا تهاتر اقدام کند که حجت میرزایی معاون برنامه ریزی شهرداری تهران در دفاع از این تبصره گفت: یکی از راههای پرداخت دیون این است که با نرخ ارزانتری وام بگیریم و بدهیهایمان را تسویه کنیم و حواسمان باشد اگر نتوانیم بدهیهای انباشته شده را صاف کنیم با ورشکستگی یک صنف بزرگ مواجه میشویم و این در حالیست که میبایست پول پیمانکارانمان را تا قبل از ورشکستگی به آنها بدهیم.
به گزارش ایسنا، محسن هاشمی نیز در واکنش به این تبصره و در پی پیشنهادات اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر گفت: متأسفانه کمیسیون برنامه و بودجه، یک حرکت اختلاف انگیز در شورا نشان داد و جالب است که بیشترین اختلاف در بررسی تبصرهها بین اعضای این کمیسیون است و بهتر است در دفعات دیگر اختلاف را کنار بگذارید و با اتحاد بیشتری وارد جلسه شویم.
در ادامه سالاری پیشنهاد داد که املاک و اراضی که بر اساس این تبصره تهاتر و یا به فروش میرسد مجوز شورا را اخذ کند که با رأی اکثریت آراء این مهم نیز به تصویب رسید.
به گزارش ایسنا، در پایان زهرا نژادبهرام پیشنهاد داد که 0.25 درصد از محل بودجه جاری و ... مناطق 22 گانه برای حل مشکلات زنان از جمله حل مشکل فضاهای بی دفاع، ارتقای تابآوری زنان و ... اختصاص یابد که اعضای شورای شهر به این مهم رأی ندادند.
انتهای پیام