به گزارش ایسنا، هاشم یکهزارع در پنجمین همایش بینالمللی صنعت خودروی ایران اظهار کرد: اینگونه نمیشود که همه کارها را جهشی انجام دهیم و باید برنامهریزی منطقی داشته باشیم.
وی با بیان این که نمیشود خودروهایی که در آلمان و کره تردد میکنند نتوانند استانداردهای جدید را پاس کنند، اما ما بتوانیم، خاطرنشان کرد: ایران خودرو و سایپا مخالفتی با ایجاد قطب سوم خودروسازی ندارد و اگر بتوانیم به ایجاد آن کمک میکنیم. البته یک شبه نمیتوان قطب سوم را ایجاد کرد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: به والله قسم خصوصیسازی صنعت خودرو را نجات خواهد داد، بنابراین نباید در این راه مانعی ایجاد شود. اگر همین امروز سه سرمایهگذار پیدا شوند و صندلی ایران خودرو و سایپا را بگیرند و حتی بنده و مدیرعامل سایپا را نیز عوض کنند، به نفع صنعت خودرو است.
وی لفزود: وقتی در حال حاضر ظرفیت تولید یک میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو را داریم، چرا خودروسازان تحت فشار قرار می گیرند که خط تواید جدید ایجاد شود.
یکهزارع افزود: پلتفرم ملی ایران خودرو در حال طراحی است و طبق برنامهریزی صورت گرفته طی ۱۰ سال ۲۳ مدل خودرو از جمله خودروهای برقی و هیبریدی بر روی آن تولید خواهد شد.
وی ادامه داد: در سال ۲۰۲۱، یک درصد از تولیدات ایران خودرو مختص خودروهای برقی خواهد بود و این میزان در سال ۲۰۲۵ به هفت درصد میرسد. البته در حال حاضر نیز نمونههای خودروی برقی تولید شده اما ابتدا باید زیرساختها و دستگاههای شارژ آن ایجاد شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اظهار کرد: برخلاف آنچه که گفته میشود در حال حاضر کل سهم خودروهای برقی در صنعت خودروی جهان برابر با سه درصد تولیدات است و نباید اینگونه تلقین کنیم همه در جهان خودروی برقی تولید میکنند و ما جا ماندهایم.
یکهزارع افزود: در سال ۲۰۲۵ تقریبا خودروهای فعلی دیگر وجود نخواهند داشت. همچنین از اواخر ۲۰۱۹ یا ۲۰۲۰ اولین خودروی تولیدی بر روی پلتفرم جدید تولید خواهد شد.
انتهای پیام