به گزارش ایسنا، فرهاد نوری صبح امروز در نشست خبری همایش تامین مالی صادرات اظهار کرد: براساس ارزیابیهایی که صورت گرفته، نظرات بیش از ۱۰۰۰ صادرکننده ارزیابی شده تا احصا شود بیشترین مشکلات صادرات مربوط به کدام حوزهها میشود.
وی با بیان اینکه در فضای پس از برجام در حوزه واردات به نظر میرسد شرایط مناسبتری نسبت به صادرات وجود داشته، اظهار کرد: این موضوع در کنار مواردی که به بحث نقل و انتقالات بانکی مربوط میشود، در همایش مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت همچنین اظهار کرد: به هر صورت باید بررسی شود که متناسب با حجم صادرات در دهههای مختلف چه میزان تسهیلاتی در اختیار صادرکنندگان قر ار گرفته است.
راهاندازی کلینیک صادراتی
نوری با بیان اینکه در ۱۰ ماهه اول امسال حجم صادرات ایران به ۳۷ میلیارد دلار رسیده اظهار کرد: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در تلاش هستیم تا در سال آتی مرکزی را با عنوان کلینیک صادراتی راهاندازی کنیم زیرا بررسیهای صورت گرفته در بسیاری از کشورهای توسعه یافته گویای آن است که اکثر این کشورها مراکزی دارند تا به طور مشخص به رشد بنگاههای صادراتی کمک کنند.
وی با تاکید بر اینکه در این مراکز رویکرد اصلی توانمندسازی بنگاههای صادراتی است، گفت: در مرکز مورد اشاره موضوعاتی مانند امداد صادرات (رساندن صدای صادرکنندگان به مسئولان) در حداقل زمان ممکن و رشد صادرات بنگاهها در حوزههای مختلف از تبلیغات و بستهبندی گرفته تا مسائل تکنولوژیک مورد توجه قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام