سیدکمال پاک فطرت در گفتوگو با ایسنا منطقه فارس، با تاکید براینکه تلاش برای اجرایی شدن این طرح پایلوت با کمک تسهیلات در دستور کار است، گفت: هدف از انجام این طرح جلوگیری از مهاجرت روستاییان، کمک به اقتصاد روستاها با توسعه و رونق صنعت گردشگری روستایی اعلام کرد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای فارس با بیان اینکه هم اینک ٤٦ روستا با قابلیتهای گردشگری در استان شناسایی شده است، گفت: تاکنون برای ١٤ روستا توانستهایم اعتباراتی را به شکل تخصیصی جهت ساماندهی اخذ کنیم.
پاک فطرت که اعتقاد دارد فارس با دارا بودن 4000 روستا و تنوع آب و هوایی در مناطق مختلف، ظرفیتهای بیشتری به لحاظ گردشگری روستایی دارد که باید به دنبال احیای آنها بود، خاطرنشان کرد: با وجود بحران آب در فارس باید بیش از گذشته به دنبال اشتغالزایی در زمینه بومگردی و گردشگری در روستاهای استان باشیم .
وی ادامه داد: در استان فارس روستاهایی وجود دارند که فصول تابستان و زمستان بیش از سایر نقاط استان و حتی کشور میتوانند پذیرای مسافران و گردشگران باشند .
مدیرکل امور روستایی و شوراهای فارس به تعامل و هماهنگی انجام شده با ادارهکل میراث فرهنگی استان برای پرهیز از موازیکاری و رونق بیشتر گردشگری در روستاها اشاره و اضافه کرد: در نزدیکی شهر شیراز آب گرمی وجود دارد که متاسفانه تاکنون از این موهبت به خوبی استفاده نشده است.
پاک فطرت با تاکید بر اینکه در ابتدا باید زیرساختهای لازم در روستاهای هدف گردشگری ایجاد شود، اضافه کرد: متاسفانه از ظرفیت برخی روستاها مانند قلات به خوبی استفاده نشده در صورتی که میتوانست به واسطهی شرایط منحصر به فرد این منطقه، امروز یک مقصد مهم گردشگری روستایی باشد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای فارس که اعتقاد دارد هنوز تمام زیرساختهای لازم برای اشتغال در مناطق روستایی وجود ندارد، گفت: ایجاد باغشهرهای متعدد در شهرستان شیراز، نهتنها کمکی نبود بلکه در ابعاد مختلف نظیر آب، محیط زیست، گردشگری و رونق اقتصادی روستاها و ... تاثیرات منفی بسیاری برجای گذاشت.
پاکفطرت با بیان اینکه ایجاد چنین باغشهرهایی در نزدیکی نقاطی نظیر قلات و منطقهی سیاخ دارنگون، صدمات جدی به گردشگری روستایی وارد کرد، گفت: امروز برای حفظ روستاها، باید اشتغال روستاییان را به شکلی جدی دنبال کنیم و خوشبختانه دولت در این زمینه برنامههای خوبی دارد.
انتهای پیام