کشف بدافزار جدید در پلت‌فرم‌های استخراج ارز دیجیتالی

به تازگی بدافزاری به نام "ایترنال بلو" کشف شده که در پلت‌فرم‌های استخراج ارز دیجیتالی استفاده شده است و به هکرها اجازه می دهد اطلاعات و سرمایه های فراوانی را به سرقت ببرند.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت هکرنیوز، آمار حملات سایبری و هک در سال جاری میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته‌ و آسیب‌ها، خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند.  

این روزها که بازار ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده بسیار داغ شده، وب‌سایت‌ها، حساب‌های کاربری و پلت‌فرم‌های بسیاری برای استخراج بیت‌کوین یا بیت‌کوین ماینینگ ایجاد شده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.

به تازگی شماری از متخصصان و کارشناسان امنیت سایبری فعال در پلت‌فرم و مراکز مبادلاتی ارزهای دیجیتالی اعلام کرده‌اند که بدافزار و ویروس جدیدی را تحت عنوان ایترنال بلو (  EternalBlue) کشف کرده و یافته‌اند که به هکرها و مجرمان سایبری امکان می‌دهد تا به اطلاعات رایانه‌ها، سرورها و سیستم‌های موجود در مراکز مبادلاتی ارز دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت کوین و مونرو نفوذ کرده و سرمایه‌های ارز دیجیتالی موجود آنها را که به ارزش میلیون‌ها و میلیاردها دلار است، به سرقت ببرند.

محققان و پژوهشگران در موسسه پروف پونت در این باره عنوان کرده‌اند که پس از انجام بررسی‌های فراوان مشخص و معلوم شده است که این بدافزار جدید در بسیاری از پلت‌فرم‌های استخراج ارز دیجیتالی بزرگ و مشهور جهان مشاهده شده است. این بدافزار در ابتدا به ویندوز یا سیستم عامل رایانه کاربران حمله کرده و سپس به صورت کاملا محرمانه و مخفیانه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده را به سرقت می‌برد.

هفته پیش بود که هکرها به کوین چک به‌عنوان یکی از بزرگترین مراکز مبادلات ارز دیجیتالی رمزنگاری شده در توکیوی ژاپن نفوذ و حمله کرده‌ و ۵۳۲ میلیون دلار از سرمایه‌های این مرکز را به سرقت بردند.

تحلیلگران بر این باورند که بدافزار مذکور مسئول حمله به کوین چک بوده‌اند چراکه این بدافزار به مجرمان سایبری اجازه می‌دهد تا براحتی به پلت‌فرم‌های استخراج ارزهای دیجیتالی دسترسی یابند. در سال ۲۰۱۴ میلادی هم یکی از بزرگترین مراکز مبادلاتی بیت کوین در آن زمان، پس از آنکه ۴۵۰ میلیون دلار از سرمایه‌هایش را از دست داد، اعلام ورشکستگی کرد.

این درحالیست که بسیاری از کشورهای جهان از جمله برخی از کشورهای اروپایی در تلاشند تا این پول بی‌افسار را کنترل کرده و معاملات با آن را تا حد امکان محدود کنند، چراکه آنها بر این باورند بیت‌کوین به تجارت‌های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو موادمخدر دامن‌زده و به علت آنکه مقامات قضایی و پلیس نمی‌توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری کنند، باعث سهولت آن می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96111407799
  • خبرنگار : 71591