به گزارش سرویس بازار ایسنا، حامد منصوری، مدیرعامل شرکت آسانپرداخت، به عنوان یکی از بزرگترین ارائهدهندگان خدمات پرداخت الکترونیک بر بستر کدهای دستوری، گفت: علیرغم دغدغههایی که از ابتدا درباره استفاده از کدهای دستوری وجود داشت، نهادهای ناظر با هدف ایجاد و تقویت فرهنگ استفاده از ابزارهای پرداخت الکترونیک در کشور، تمرکز خود را بر مدیریت ریسکها قرار دادند تا برخی شرکتهای پرداخت الکترونیک بتوانند با سرمایهگذاری و معرفی هر چه بیشتر ابزارها، جامعه را به سمت اعتماد و استفاده بیشتر از روشهای پرداخت الکترونیک سوق دهند.
وی ادامه داد: در همین راستا تلاشها و سرمایهگذاریهای فراوانی برای آشنایی جامعه با ابزارهای پرداخت از جمله کدهای دستوری انجام شد که نتیجه آن را پس از مدت کوتاهی در افزایش تعداد تراکنشها بخصوص در تراکنشها با ابزار موبایلی مشاهده کردیم.
منصوری افزود: پس از مدتی با فراهم آمدن بسترهای فنی لازم همچون پوشش اینترنت در شبکه تلفن همراه و افزایش گوشیهای هوشمند، روشهای دیگری مانند اپلیکیشنهای موبایلی در میان مردم فراگیر شدند و کمکم شاهد مهاجرت بخشی از تراکنشهای یواساسدی به سمت تراکنشهای اینترنتی بودیم.
مدیرعامل آسانپرداخت با اشاره به سرمایهگذاریهای قابل توجه برخی شرکتهای پرداخت در حوزه تحقیق، توسعه و ساخت اپهای بومی، گفت: طی یکی دو سال اخیر تمام تلاش و توان مالی و کارشناسی خود را معطوف به ایجاد ابزارهای پرداختهای مطمئنتری در قالب اپلیکیشنهای موبایلی با بهرهگیری از دانش و ظرفیتهای داخلی کردیم که امروز خوشبختانه ثمرات این تلاشها بهخوبی ملموس است. در حال حاضر بیش از ۱۰ اپلیکیشن مناسب در دسترس کاربران است که مجموعا بیش از ۳۰ میلیون کاربر آنها را دانلود کردهاند.
این فعال حوزه پرداخت الکترونیک ادامه داد: یکی از نتایج آیندهنگری و سرمایهگذاری انجام شده برای ساخت و ترویج اپلیکیشنها را امروز که بانک مرکزی تصمیم به اعمال محدودیت در تراکنشهای یواساسدی گرفته، این است که میتوانیم با قاطعیت به کاربران اطمینان دهیم که با هیچ مشکلی برای دسترسی به خدمات قبلی بر بستر کدهای دستوری مواجه نمیشوند، چرا که تمام این خدمات اکنون روی اپلیکیشنها وجود دارد و کاربران میتوانند بهراحتی از آنها بهرهمند شوند.
منصوری گفت: همین اطمینان خاطر را به اپراتورهای تلفنهمراه هم میدهیم، چرا که تمام سرویسهای موجود بر کدهای دستوری اکنون روی اپها وجود دارد و تعاملات و مناسبات شرکتهای پرداخت با اپراتورها مانند گذشته در چارچوب مقررات و ملاحظات نهادهای ناظر حوزه پولی و بانکی و پرداختی ادامه مییابد.
وی گفت: به هر تقدیر، محدودیت در خدمات پرداخت بر بستر کدهای دستوری، تشخیص و تصمیم بانکمرکزی به عنوان نهاد ناظر است و بازیگران این حوزه باید با این تصمیم همراهی داشته باشند، بنابراین در شرایط فعلی بهترین کار، تلاش برای حفظ کیفیت و کمیت مناسبات و تعاملات میان تمام بازیگران همچون شرکتهای پرداخت، اپراتورها است تا بتوانیم خدمات مناسبی به مردم ارائه دهیم.
انتهای پیام