محمدمهدی طهرانچی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و با تکیه بر دانش ملی و بومی کارآمد انجام شد، تولید عطر حرم رضوی توسط پژوهشگران گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی بود.
وی خاطرنشان کرد: پیش از این، عطر حرم امام رضا(ع) از کشور سوئیس وارد میشد، با این دستاورد، مزرعه و صنعت به کار گرفته و دانش فنی و انحصاری تولید آن در اختیار دانشمندان کشور خودمان قرار گرفت و توسط پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی به آستان قدس رضوی وقف شد.
معاون علمی آستان قدس رضوی ادامه داد: این دانش مبتنی بر تولید محصول بومی در مزارع ایرانی و تامینکننده سلامت زائران است و مراسم وقف آن به آستان قدس رضوی در آینده نزدیک برگزار میشود.
وی یادآور شد: مزارع گیاهان این عطر در کل کشور است و بخشی از فرایند تولید آن در تهران صورت میگیرد که مجموعه داروسازی ثامن، در حال آمادهسازی مقدماتی است تا تولید آن به صورت کامل در مشهد انجام شود.
طهرانچی گفت: این عطر در گذشته چند بار به صورت آزمایشی استفاده شده و در طی دو هفته اخیر نیز به طور مرتب از این عطر در حرم استفاده میشود و پخش عطر خارجی ممنوع شده است، تولید این عطر توجیه اقتصادی زیادی دارد که پیش از این در اختیار خارجیها بود.
انتهای پیام
معاون علمی آستان قدس رضوی:
عطر حرم رضوی از مزارع کشور تولید میشود
معاون علمی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه بیش از دو هفته است که عطر ساخته شده در کشورمان در اماکن متبرکه حرم رضوی استفاده میشود، گفت: مزارع گیاهان این عطر در کل کشور است و مقدماتی در حال انجام است که تولید آن به صورت کامل از تهران به مشهد منتقل شود.