ابراهیم درستی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس توافقات صورت گرفته و اعلام مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فاز سوم طرح رجیستری از چهاردهم بهمنماه کلیدی میخورد تا برندهایی مانند هوآوی و سامسونگ نیز در این طرح قرار بگیرند تا قاچاق اپل که ۱۰ درصد بازار تلفن همراه را به خود اختصاص میداد، به سمت برندهای مذکور حرکت نکند.
وی افزود: هماکنون گفته میشود حدود ۵۰۰۰ دستگاه تلفن همراه اپل که براساس توافقات صورت گرفته تا قبل از چهاردهم آذرماه به شبکه متصل شده بودند از دسترس خارج شدهاند. اما درخواست ما از مسئولان این است که پنجرهای برای این تلفنهای همراه باز کنند که مشکل آنها حل شود و نگرانی در مردم و فروشندگان به وجود نیاید.
رییس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی، تصویری و تلفن همراه با تاکید بر اینکه توصیه میشود همه خریداران و فروشندگان تلفن همراه برای تامین نیاز خود به رسمی بودن و در شبکه بودن آن دقت کنند تا محصول قاچاق خریداری نشود، ادامه داد: فروشنده موبایل قاچاقچی نیست؛ بنابراین باید راهی در چارچوب قانون باز شود تا ضرر نکند و البته قاعده و اصول موجود را از این به بعد محکمتر اجرا کنند، چرا که همه فروشندگان هم از این طرح استقبال میکنند.
درستی با بیان این که بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان درآمد بازار موبایل که عمدتا در قاچاق صرف میشد به خزانه دولت ریخته میشود و به عنوان بازار رسمی مورد عرضه و تقاضا قرار میگیرد، گفت: در فاز دوم اجرای این طرح برندهایی مانند بلک بری و موتورولا که حدود یک درصد سهم بازار را دارند به رجیستری وارد شدهاند، اما سامسونگ، ال جی و هوآوی حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد سهم بازار را در اختیار دارند که به فاز دوم وارد نشدند.
وی تاکید کرد: براساس صحبتهایی که با شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتیم قرار شد تا یکی از برندهای پرمصرف هم به فاز سوم وارد شوند، چرا که نباید به قاچاقچی اجازه داد که بازار امنی داشته باشد.
انتهای پیام