آمادگی روسیه برای مقابله با تحریم‌های جدید آمریکا

معاون نخست وزیر روسیه از آمادگی کشورش برای واکنش به تحریم‌های غرب خبر داد.

به گزارش ایسنا از کمرسانت، دیمیتری روگوزین گفت: ما قبلا برخی از راه حل‌ها را برنامه ریزی کرده‌ایم و مطمئن هستم که روسیه را از این طاعون کاملا خلاص می‌کند.
وی افزود: اکنون تحریم‌های غیرقانونی تقریبا تمامی شرکتهای دفاعی و همچنین موسسات مالی و اعتباری را که با صنعت دفاعی ما همکاری می‌کنند، شامل می‌شود.
معاون نخست وزیر روسیه تاکید کرد: این اقدامات محدود کننده با هدف کاهش فعالیت مجموعه صنایع دفاعی ما صورت گرفته است.
روگوزین خاطرنشان کرد: از دیدگاه سرمایه گذاران، قرار دادن سرمایه در مجموعه‌های تولیدی نظامی به گونه‌ای صورت گرفته است که این واحدهای تولیدی بتوانند محصولات غیرنظامی با کیفیت بالا را نیز تولید کنند.
روز گذشته وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم علیه ۲۱ تبعه و ۹ شرکت روسی خبر داد که به عنوان بخشی از فشارهای متداوم آمریکا بر ضد روسیه در نظر گرفته شده است.
با این حال قرار است روز دوشنبه نیز گزارش جدیدی در مورد تحریم‌های تازه علیه روسیه به دلیل آنچه مداخله مسکو در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خوانده شده، منتشر شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96110703642
  • خبرنگار : 90098