فاضل میبدی: بررسی کنیم که منشاء اعتراض جوان ۲۵ ساله چیست؟

یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه صحبت‌های رییس‌جمهور در مورد توجه به نسل جوان قابل توجه است، گفت: در دو دهه اخیر ما شاهد اعتراض‌های مختلفی در کشور بودیم ولی هیچگاه به منشاء این اعتراض‌ها رسیدگی نکردیم

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی فاضل میبدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه دستگیری و زندانی کردن معترضان اخیر شاید فقط صورت مساله را حل کند ولی مشکل همچنان پابرجا می‌ماند، اظهار کرد: باید بررسی کنیم که منشاء اعتراض جوان ۲۵ ساله چیست و چرا شعارهایی می‌دهد که برای نسل قبل آن قابل قبول نیست؟ درست است که این جوان شعار هنجارشکنانه می‌دهد ولی سوال اینجاست که چرا این جوان این‌چنین شعار می‌دهد؟ چرا نماز جمعه و صداوسیما نمی‌تواند جوان را به سمتی که ما می‌خواهیم تحریک کند و چرا به سمت و سویی هدایت می‌شود که دشمن می‌خواهد؟

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین با اشاره به اینکه صحبت‌های رییس‌جمهور در مورد توجه به نسل جوان قابل توجه است، تصریح کرد: در دو دهه اخیر ما شاهد اعتراض‌های مختلفی در کشور بودیم ولی هیچگاه به منشاء این اعتراض‌ها رسیدگی نکردیم و فقط به دنبال دستگیری معترضان بوده‌ایم. ممکن است در اعتراضات اخیر، مسایل اقتصادی یکی از عوامل اعتراض باشد اما در عین حال جوان به نشاط اجتماعی و امید به آینده هم نیاز دارد. ما باید با زبان علمی و تحقیقات کارشناسانه به موضوع ورود کنیم زیرا دستگیر کردن معترضان فقط موجب پاک شدن صورت مساله می‌شود.

فاضل میبدی ادامه داد: متاسفانه غالب مسئولان رده بالای کشور ما به دو نسل قبل تعلق دارند و در واقع زبان تصمیم‌گیران، زبان دو نسل گذشته است و شاید آنها مشکلات جوانان را نمی‌توانند لمس کنند، آنها درباره مشکلات صحبت می‌کنند ولی قادر به لمس آن نیستند.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکل جوانان اول ما باید یکسری اقدامات انجام ندهیم تا به نسل جوان آسیب نرسد و سپس دنبال اقدامات ایجابی باشیم. صداوسیما نقش بسیار موثری در ناامید کردن جوانان دارد. در همین روزها می‌بینیم چه برنامه‌های کلیشه‌ای و تکراری پخش شده و جوانان را ناامید می‌کند. مرتب به بهانه اعتراض‌های اخیر، تظاهرات مختلفی را در صداوسیما پخش می‌کنند و در آن شعار مرگ بر آن می‌دهند در حالیکه نمی‌توان با این زبان با نسل امروز سخن گفت.

این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه با پول نیز نمی‌توان مشکلات را حل کرد، اظهار کرد:‌ در این سالها کشور درآمدهای بسیار بالایی داشته است اما چرا مشکلات جامعه حل نشده است؟ پیامبر می‌فرمود من از سوء تدبیر در جامعه می‌ترسم چون در اداره کشور تدبیر و تعقل نبوده است و به جای آن فقط شعار مرگ بر این و مرگ بر آن داده‌ایم مشکلات باقی مانده است. من قسم می‌خورم با این شیوه مشکلات جامعه و جوانان حل نمی‌شود. مسئولان هم باید به جای پاک کردن صورت مساله به دنبال حل ریشه‌ای مشکلات باشند زیرا اگر این اقدام انجام نشود ممکن است چند وقت دیگر اعتراض دیگری سر برآورد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۵ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96102513038
  • خبرنگار : 71480