به گزارش ایسنا، محمود قدیری در مورد برگزاری سومین همایش ملی آتش نشانی و ایمنی شهری اظهار کرد: این همایش 6 و 7 اسفند برگزار می شود.
معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به بین رشتهای بودن کار آتشنشانی گفت: در این حوزه به مسائل فنی مهندسی ، برق ، مکانیک و حتی رفتار اجتماعی در مهندسی حریق توجه میشود. مهندسی حریق مسئله مهمی است که هنوز رشته آن ایجاد نشده است و با پیگیریهایی که انجام دادهیم وزارت علوم مکلف به راهاندازی این رشته شده است اما هنوز این اتفاق رخ نداده است که امیدواریم در کنکور سال بعد شاهد ارائه این رشته باشیم.
وی در مورد محورهای همایش گفت: در این همایش از حضور افراد متخصص داخلی وخارجی استفاده میکنیم و امیدواریم که منجر به افزایش دانش در داخل کشور شود.
قدیری در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در مورد صحبتهای امروز معاون شهرداری مبنی بر مذاکره با آتشنشانی درباره تسریع روند صدور پروانه ساختمان گفت: با همکاری معاونت شهرسازی قرار بر این است که مهندسان مکلف شوند از بدو طراحی ساختمان، مسئله نظارتی را در نظر داشته باشند. همچنین برای مهندسان دورههای آموزشی در نظر گرفته شده است و 2300 نفر از اعضای نظام مهندسی آموزش دیدهاند تا در بدو طراحی ساختمان مسائل را در نظر بگیرند تا هنگام صدور مجوز میزان کنترلها کمتر شود.
وی در همین رابطه افزود: البته در حال حاضر برای بسیاری از ساختمانها به صورت میانگین در طول 24 ساعت و برای ساختمانهای خیلی بزرگ در 48 ساعت پروانه صادر می شود. ولی روند صدور پروانه معمولا بدلیل رفت و برگشت و برطرف کردن ایرادهای موجود ممکن است طولانی شود.
معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران در مورد اینکه افراد بخواهند ایمنی ساختمان آنها بررسی شود چه کاری باید انجام دهند؟ اظهار کرد: آنها از هر طریقی می توانند به هشت منطقه آتشنشانی که آدرس آن در سایت وجود دارد درخواست بدهند و پس از آن دستور العملی داده میشود که اگر مطابق آن الزامات رعایت شود، تاییدیه میگیرند.
وی به خلاء قانونی برای نظارت بر ساختمانهای مسکونی اشاره کرد و گفت: در قوانین موانعی برای نظارت بر ساختمانهای مسکونی وجود دارد و به همین دلیل نتوانستهایم این ساختمانها را به طور کامل بررسی کنیم و این کار منوط به تایید نهایی قانونی است که در حال حاضر در وزارت کشور قرار دارد و هنوز تصویب نشده است.
وی در مورد نقش سازمان آتشنشانی در زمان بحرانهای بزرگ گفت: هیچ کشوری آتشنشانی را برای زمان بحران طراحی نمیکند زیرا تامین تجهیزات مربوط به این مسئله و هزینههایی که دارد منطقی نیست و از همین رو از پتانسیل استانهای معین و داوطلب استفاده میشود.
انتهای پیام