رئیس فدراسیون چوگان: یونسکو از ایران انتظار احیای چوگان را دارد

رییس جدید فدراسیون چوگان می گوید این فدراسیون درصدد است برنامه‌های خود را بر مبنای حرکت به سمت استقلال مالی و کم کردن وابستگی از حیث کاهش اخذ منابع مالی دولتی، ارتقای سطح کیفی چوگان ایران و در نهایت فعالسازی ظرفیت های دیگر نهادها و بخش ها در رشد و وارتقای چوگان استوار کند.

به گزارش ایسنا ، پس از ثبت جهانی ((چوگان همراه با موسیقی و روایتگری ))توسط سازمان یونسکو به نام کشورمان،فدراسیون چوگان ایران مصمم است کلیه رئوس برنامه های کلان خود را بر روی 4 محور حفظ و ارتقای دستاوردهای فدراسیون چوگان از زمان تاسیس تاکنون، حرکت به سمت استقلال مالی و کم کردن وابستگی از حیث کاهش اخذ منابع مالی دولتی، ارتقای سطح کیفی چوگان ایران و در نهایت فعالسازی ظرفیت های دیگر نهادها و بخش ها در رشد و وارتقای چوگان استوار کند.  

دهخدایی در این باره گفت: یونسکو از ایران انتظار دارد به معنای واقعی، چوگان در کشورمان احیا شود و از آنجایی که چوگان نه به عنوان صرفا یک ورزش بلکه به عنوان یک آیین اصیل ایرانی به تایید جهانیان رسیده است، لازم است تمامی مسئولین و در راس آن فدراسیون چوگان درصدد احیا و ارتقای این بازی به عنوان یک آیین فرهنگی ورزشی ایرانی اهتمام لازم مبذول دارند.

رئیس این فدراسیون در ادامه تشریح برنامه ها اضافه کرد: هر آن چیز که در چوگان ایران امروز به عنوان یک دستاورد تلقی می شود، مدیون زحمات مدیران و دست اندرکان کلیه فعالان چوگان از قدیم تا به امروز بوده و فدراسیون چوگان مصمم است با حفظ دستاوردهای گذشته این ورزش، نسبت به ارتقای ورزش چوگان ایران گام بردارد.
وی افزود: تخصیص بودجه کافی و به موقع همواره از مشکلات سخت افزاری توسعه ورزش حرفه ای در ایران به شمار می رود و بنابراین اتکا به منابع دولتی نمی تواند راهگشای مشکلات عدیده مالی فدراسیون ها در ایران تلقی گردد. فدراسیون چوگان بسیار مصمم است تا با اتخاذ راهکارهای اقتصادی و جذب حامیان مالی، نسبت به ارتقای استقلال مالی فدراسیون گام برداشته و وابستگی به منابع دولتی را کاهش دهد.
دهخدایی چرخه تولید اسب را بسیار مهم برشمرد و خاطر نشان ساخت: در کنار آموزش بازیکنان ، داوران،مدیران و مربیان، چرخه تولید اسب چوگان و تربیت آن بسیار مهم است و در این زمینه لازم است با برنامه ریزی و مطالعه کافی، زمینه پرورش و تولید و تکثیر اسب چوگان را در رئوس برنامه های خود قرارداد چرا که ضمن ارزآوری و ارتقای اقتصاد این ورزش، یکی از مهمترین موانع توسعه چوگان از میان برداشته می شود.

رئیس فدراسیون چوگان در پایان، بهره مندی از ظرفیت نهادها و سازمان های دیگر نظیر نیروهای مسلح، انجمن های فرهنگی و هنری و رسانه ها را به عنوان یکی از مهمترین بخش های مدیریتی خود برشمرد و ابراز امیدواری نمود تا با همدلی و هماهنگی بهتر و شایسته، شاهد ارتقا و پیشرفت روزافزون چوگان به عنوان بازی فراملی و باستانی ایران باشیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۷:۵۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 96101608453
  • خبرنگار :