به گزارش ایسنا، در این دیدار موسوی مجد، از اعضای هیات مدیره شرکت تکوین الکترونیک ضمن ارایه توضیحات فنی درباره نحوه ارتباط این شرکت با سامسونگ کره جنوبی گفت: اغلب قطعات مورد استفاده در تولید محصولات این کارخانه در ایران تولید می شود اما به لحاظ کیفی هیچ تفاوتی با محصولاتی که در کارخانه سامسونگ کره جنوبی تولید می شود ندارد و چه بسا استانداردها و کنترل های کارخانجات تکوین الکترونیک از محصولات تولید شده در کره جنوبی بالاتر و بیشتر است.
وی گفت: کلید رشد صنعت در ایران دانش و فناوری قالب سازی است که کشور ما از آن غافل بوده و اگر قالب سازی توسعه یابد ماشین سازی نیز به دنبال آن توسعه خواهد یافت.
وی ادامه داد: شرکت تکوین الکترونیک برای انتقال فناوری از سامسونگ و توسعه دانش قالب سازی گام های بلندی برداشته و در حال توسعه این دانش و فناوری در مجموعه کارخانجات تکوین است.
موسوی مجد افزود: در مجموعه کارخانجات سامسونگ در ایران بیش از 3500 نفر بطور مستقیم و 30 هزار نفر بطور غیرمستقیم اشتغال دارند و 1100 نمایندگی خدمات پس از فروش مشغول فعالیت هستند و 40 پیمانکار داخلی در تولید قطعات مختلف به ما کمک می کنند.
عضو هیات مدیره شرکت تکوین الکترونیک و مدیرعامل سام الکترونیک افزود: درحال حاضر سهم قابل توجهی از بازار تلویزیون و یخچال در ایران از تولیدات این کارخانجات با برند سامسونگ است و اکنون نزدیک به 20 سال است که تلویزیون سامسونگ در ایران در سام الکترونیک تولید می شود.
او ادامه داد: یکی از نکاتی که ما را نسبت به رقیبانمان متمایز می کند بحث ارائه خدمات پس از فروش مناسب است که این مجموعه سرمایه گذاری های زیادی را در این حوزه انجام داده و معتقدیم که اگر بتوانیم خدمات مناسب و در شان مردم ایران ارائه دهیم باعث می شود سهم بیشتری از بازار کسب کنیم.
موسوی مجد در ادامه تاکید کرد: این مجموعه توانسته کالایی با برند سامسونگ را توسط کارگز ایرانی و با کارشناسان و تکنسینهای ایرانی دانش فنی را بومی سازی کرده و این افتخار بزرگی برای این مجموعه است که توانسته این اقدام مهم را در کشور انجام دهد؛ ما سعی می کنیم در برنامه های آتی بحث عمق بخشیدن به محصولات را در دستور کارمان قرار دهیم.
او افزود: ما از زمان گذشته، حال و در آینده به اینکه محصولاتمان ساخت ایران است افتخار کرده و می کنیم.
گروه سام نماینده انحصاری سامسونگ کره جنوبی در ایران است که محصولات خود را تحت لیسانس سامسونگ با سرمایه گذاری، دانش و نیروهای ایرانی تولید می کند.
انتهای پیام