به گزارش ایسنا، هوشنگ بازوند در نشست با ائمه جماعات مساجد و ادارات کرمانشاه، مشکل اصلی استان را بیکاری دانست و گفت: تقریبا تمام خانوارهای استان از این مشکل رنج می برند و باید با تمام توان به جنگ غول بیکاری برویم، زیرا اگر مشکل بیکاری مرتفع نشود خروجی آن در آسیب های اجتماعی نمایان خواهد شد.
وی اظهار کرد: برای کاهش بیکاری نیز تنها راهمان توسعه سرمایه گذاری است که به این منظور باید امنیت سرمایه گذاری را در استان تامین کنیم.
بازوند با اشاره به نیاز به سرمایه گذاری سالانه 17 هزار میلیارد تومانی در استان برای کاهش نرخ بیکاری، گفت: تامین این میزان اعتبار کار آسانی نیست و باید شرایطی را مهیا کنیم که مردم پای کار بیایند.
استاندار کرمانشاه در ادامه به موضوع اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و آن را تنها نسخه برای حل مشکلات اقتصادی موجود دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب پرچمدار اقتصاد مقاومتی است و باید همه به تحقق این سیاستها کمک کنیم.
بازوند افزود: اولین شرط تحقق اقتصاد مقاومتی این است که مردم پای کار بیایند که این امر نیازمند نهادینه شدن فرهنگ مشارکت در جامعه است که روحانیون میتوانند در این زمینه نقش آفرینی کنند.
وی افزود: علاوه بر این در حوزه مقابله با آسیبهای اجتماعی نیز به حضور و مشارمت روحانیون نیاز داریم.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگر سخنانش به زلزله کرمانشاه و اقدامات انجام شده در این خصوص اشاره کرد و گفت: این زلزله شوک بزرگی بود که هشت شهرستان و 1932 روستای استان را درگیر کرد و پنج هزار میلیارد تومان خسارت بر جای گذاشت.
بازوند با اشاره به تخریب واحدهای مسکونی فراوان در این زلزله، گفت: 39 هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده استان باید از نو ساخته شود و 55 هزار واحد نیز نیاز به مرمت دارند.
وی با بیان اینکه برای اسکان موقت زلزله زدگان باید حدود 15 هزار کانکس تحویل دهیم، گفت: برای تامین کانکس های مورد نیاز دو قرارداد با سپاه و ارتش منعقد شده که در حال ساخت و نصب کانکسها هستند، ضمن اینکه تاکنون 1700 کانکس نیز از سوی مردم به مناطق زلزله زده ارسال شده و پیش بینی میکنیم این تعداد تا پایان به دو هزار کانکس برسد.
استاندار کرمانشاه افزود: چنانچه زلزلهزدگان از کانکس های مردمی استفاده کنند و طلب دریافت کانکسهای ساحته شده توسط سپاه و ارتش را نداشته باشند، مبلغی که برای اسکان موقت در نظر گرفته شده که در شهرها پنج میلیون تومان و در روستاها سه میلیون تومان است به مبلغ پرداختی به آنان جهت ساخت منازلشلن افزوده میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون 75 درصد مشکل کانکس شهرها و نزدیک به 45 درصد مشکل کانکس شهرها مرتفع شده است، گفت: تا پایان دی ماه از مرحله اسکان موقت عبور کرده و وارد مرحله اسکان دائم میشویم که فکر میکنیم این مرحله نیز 12 تا 15 ماه زمان ببرد.
بازوند به موضوع استمهال تسهیلات بانکی مناطق زلزله زده استان نیز اشاره کرد و گفت: رقم این تسهیلات(به غیر از مناطق زلزله زده شهرستان کرمانشاه) 4500 میلیارد تومان است که دولت بابت استمهال دو ساله این تسهیلات باید 1050 میلیارد تومان سود به بانکها پرداخت کند.
وی به آسیب 135 مسجد و حسینیه در مناطق زلزله زده استان نیز اشاره کرد و گفت: بازسازی این اماکن حدود 65 میلیارد تومان منابع می خواهد.
بازوند از حضور روحانیون در مناطق زلزله زده استان نیز تقدیر کرد و گفت: این حضور باعث تسکین آلام مردم این مناطق بود.
محمدابراهیم الهی تبار معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه وضعیت آسیب های اجتماعی نگران کننده است، گفت: باید با استفاده از ظرفیت گروه های مرجع خصوصا روحانیون اقدامات کارسازی در جهت تعمیق باورهای دینی، کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی در استان انجام دهیم.
الهی تبار به زلزله اخیر کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: در این زلزله کارهای بسیار بزرگی انجام شد که بخشی از آنها نمود بیرونی پیدا نکرده است.
حجت الاسلام قبادی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه نیز گزارشی از وضعیت مساجد کرمانشاه ارائه داد و با بیان اینکه 110 مسجد فعال در کرمانشاه داریم، گفت: متاسفانه در کمتر از 20 مسجد کرمانشاه نماز سه وعده برپا میشود و در 40 تا 50 مسجد نیز دو وعده نماز برپا می شود که این شرایط قابل قبول نیست.
وی با بیان اینکه وحدت ائمه جماعات کرمانشاه مثال زدنی است، خواستار تداوم برپایی این جلسات شد.
در این نشست جمعی از ائمه جماعات مساجد کرمانشاه به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
انتهای پیام