زهرا اینچه درگاهی در گفتوگو با ایسنا، بعد از انتشار تصاویری از دختر ژیمناست حدوداً 12 ساله ایرانی که گفته میشود در مسابقات مالزی بدون حجاب مسابقه داده، اظهار کرد: اول این که باید بگویم این اعزام از سوی فدراسیون نبوده است. این سفر توسط خانواده او انجام شده است و پدرش او را در این سفر همراهی کرده است. البته این چیزی است که من در تصاویر دیدهام که پدرش در کنار او در این مسابقات حضور داشته است. بنابراین احتمالا این سفر توریستی با نظر پدرش صورت گرفته و فدراسیون نقشی در این زمینه نداشته است. من حتی با رییس هیات ژیمناستیک البرز نیز صحبت کردهام که او نیز در جریان این موضوع نبوده است.
او ادامه داد: این دختر یک ژیمناست بوده است و با تصمیم کاملا خودسرانه و بدون هماهنگی با متولیان ژیمناستیک و یا استان مربوطه به این مسابقات رفته است. ما به هیچ وجه این اقدام را تایید نمیکنیم و طبیعتا این اقدام حرکتی شایسته برای جمهوری اسلامی ایران و دختر ایرانی نیست.
رییس فدراسیون ژیمناستیک خاطر نشان کرد: متاسفانه مجبور هستیم با این قضیه برخورد انضباطی کنیم و با تصمیم کمیته انضباطی کاری که باید انجام شود را به وزارت ورزش و جوانان ابلاغ خواهیم کرد. این اتفاق آنقدر منحصر به فرد است که شگفتی خود ما را نیز در بر داشته است. من فکر میکنم که بهتر است افراد یاد بگیرند اقداماتی را که میخواهند انجام دهند از حوزه قانونی پیگیری کنند و بعد آن را انجام دهند.
او در پاسخ به این سوال که سطح مسابقاتی که این دختر ایرانی در آن حضور یافته چه بوده است، گفت: راستش اطلاعاتمان به اندازه شما است. خبر موثقی نداریم. تنها این که این مسابقات ID نداشته است. مسابقات رسمی که در تقویم جهانی ثبت شده باشد حتما باید دارای ID باشد و ما آن را به شورای برون مرزی ارسال میکنیم و بعد از آن مراحل قانونی آن طی میشود و تیم و یا نفر اعزام میشوند. اینها در مسابقاتی شرکت کردند که چون ID نداشته است نمی دانیم که این مسابقات در کجا برگزار و در چه سطحی بوده است. اطلاعات ما مبهم است و در حد همان فضاهای مجازی است تا این که جلسه انضباطی تشکیل شود و بعد از آن به صورت نامه نتیجه نهایی را به وزارت ورزش و جوانان اعلام خواهیم کرد.
اینچه درگاهی در ادامه به برگزاری مسابقات بینالمللی ژیمناستیک برای دختران مسلمان اشاره کرد و گفت: درست است که دختران مسلمان ما نمیتوانند به مسابقات خارجی اعزام شوند؛ اما ما مسابقات اسلامی بانوان را طراحی کردهایم که ظرف دو سال آینده این مسابقات عملیاتی خواهد شد. خدا را شکر در این راه معاون امور بانوان وزارت ورزش و جوانان نیز هم در بحث کارهای اجرایی و هم در بحث بودجه پشتیبان ما هستند. در حال حاضر نیز چندین سال است که تیم ملی ژیمناستیک برای بانوان نداریم، اما من امیدوارم که در طول یک سال آینده تیمی تشکیل شود و مسابقات خوب و شایستهای برای زنان مسلمان و آسیا ترتیب دهیم.
وی خاطر نشان کرد: مسابقات ژیمناستیک زنان مسلمان آسیا را به رییس ژیمناستیک آسیا پیشنهاد دادیم و در حال حاضر به دنبال تعریف فضاهای رقابتی و اسلامی برای زنان مسلمان هستیم. حتی برای دست اندرکاران نیز اقداماتی صورت گرفته است. هفته گذشته اختتامیه کلاس بینالمللی ژیمناستیک هنری را زیر نظر ناظم و مدرس فدراسیون جهانی برگزار کردیم.
رییس فدراسیون ژیمناستیک به برگزاری اولین آکادمی بینالمللی مربیگری به میزبانی ایران اشاره کرد و گفت: امتیاز اولین آکادمی بینالمللی مربیگری را در بهار سال 97 از فدراسیون جهانی با 100 درصد شرکت کننده ایرانی گرفتهایم و در تقویم جهانی نیز ثبت خواهد شد. این یک افتخار برای ماست چون به هیچ کشوری سهمیه خالص برگزاری این رویداد را نمیدهند، اما برای آنها شرایط زنان مسلمان را تشریح کردهایم و آنها نیز پذیرفتند و کل سهمیه آکادمی را به ایران دادند. کشور ایران میزبان این آکادمی خواهد بود و مربیان با ضوابط 100 درصد اسلامی میتوانند بینالمللی شوند.
انتهای پیام