شهید خوش‌لفظ هیچگاه از بیت المال استفاده نکرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهید خوش‌لفظ ۱۱مرتبه به شدت مجروح شده بود. با وجود چنین شرایطی، باز هم بر روی پای خود می‌ایستاد و حتی برای ایاب و ذهاب خود از اموال بیت‌المال استفاده نمی‌کرد.

به گزارش ایسنا، علی آقامحمدی در مراسم بزرگداشت شهید علی خوش‌لفظ در حسینیه امام خمینی(ره) شهر همدان، با بیان اینکه علی راستگو، جوانمرد، بخشنده و لوطی بود، افزود: شهید خوش لفظ همواره اهل قناعت، بی‌نیازی و غیبت نکردن بود. او خوش‌راز، خوش‌درد، خوش‌حساب، خوش‌بین و خوش‌لفظ بود.

وی ادامه داد: مصیبتی که علی خوش‌لفظ کشید، همچون مصیبت امام سجاد(ع) بود چرا که علی هم سر از تن جدا شدن همرزمان و دوستانش را در مقابل چشمانش دیده و جسم‌های بی‌جان را همچون امام سجاد(ع) دفن کرده بود. در جامعه کنونی علی خوش‌لفظ‌های بسیاری داریم، اما این شهید به واسطه کتاب بی‌نظیرش به ما توفیق شناخت داد. از همه تقاضا داریم برای برآورده شدن حاجات، کتاب «وقتی مهتاب گم شد» را نذر و در میان جوانان پخش کنند تا همگان با این شهید بزرگوار آشنا شوند.

دوست و همرزم شهید علی خوش‌لفظ با اشاره به اینکه «وقتی مهتاب گم شد» باید به کتاب درسی تبدیل شود، چرا که نکات ریز بسیاری در آن نهفته است، یادآور شد: وقتی علی خوش‌لفظ‌ها را در کنار خود نمی‌شناسیم، تأسف‌بار است که درباره امیر مؤمنان ادعای شناخت کنیم. این شهید بزرگوار ۱۱مرتبه به شدت مجروح شده بود. با وجود چنین شرایطی، باز هم به روی پای خود می‌ایستاد و حتی برای ایاب و ذهاب خود از اموال بیت‌المال استفاده نمی‌کرد و با پیکان خود را به بیمارستان می‌رساند.

آقامحمدی با بیان اینکه وی تا آخرین لحظه روی پای خود ایستاد و نه تنها قد خم نکرد، بلکه ذره‌ای هم از کسی شکایت نداشت، گفت: علی همواره تأکید می‌کرد نکند ما جانباز و رزمنده باشیم و ادعای چیزی را از مردم بکنیم. علی استاد تمام عشق بود و شهادتش را خود از خدا خواست، به امید روزی که شهادت نصیب ما هم شود.

در بخش دیگر این مراسم  سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: مراسم بزرگداشت شب سوم شهید خوش‌لفظ با آغاز عملیات کربلای ۴ مقارن شده است، این شهید بزرگوار انسان وارسته و خداترسی بود که به مسیر انقلاب معتقد بود و در این مسیر مجاهدت فراوان کرد.

فضلی با بیان اینکه این شهید پس از ۱۱ بار مجروحیت شدید در کربلای ۴ و ۵ شرایط ویژه‌ای پیدا کرد که قادر به حضور در جنگ نبود، به تجلیل زیبای مقام معظم رهبری از وی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار با این شهید، او را شهید زنده می‌نامند. در شب عملیات کربلای ۵ اعلام شد که هر کسی تمایل به رفتن دارد، برود؛ اما در یک گروه با جمعیت زیاد هیچ رزمنده‌ای برای بازگشت به پشت جبهه اعلام آمادگی نکرد.

وی با بیان اینکه شهید خوش‌لفظ الگویی برای جوانان این مرز و بوم است به طوریکه این شهید از بزرگانی همچون شهید محراب آیت‌الله مدنی الگو گرفته‌ است، یادآور شد: شهید علی خوش‌لفظ مخلصانه در میدان نبرد حاضر شد، صادقانه جنگید و عاشقانه به دیدار خداوند شتافت که امیدواریم وی در قیامت شفیع ما باشند. شهید خوش‌لفظ برای روایت این کتاب از نویسنده درخواست می‌کند برای تأیید مطالب ایشان از رزمندگان دیگر نیز سوال کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96100200805
  • خبرنگار :