به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه اسکای نیوز عربی، جنگندههای ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان صبح امروز (چهارشنبه) اهداف وابسته به انصارالله را در جنوب صنعا هدف قرار دادند که منجر به وقوع انفجارهایی در این منطقه شد.
همچنین این جنگندهها مواضع انصارالله را در شهرستان نِهِم شرقی در صنعا بمباران کردند.
این در حالی است که یک منبع نظامی یمنی گفت، ائتلاف متجاوز عربی در حملهای اشتباهی در شبوه منجر به کشته شدن ۱۵ تن از غیرنظامیان شد. این حمله خودروی وابسته به انصارالله را که در حال عبور بود، هدف قرار داد. به طور اشتباهی منزلی در منطقه عبیه در غرب شبوه مورد هدف قرار گرفت که طی آن ۱۵ تن از جمله زن و کودک کشته شدند. آنها اعضای یک خانواده بودند.
همچنین پس از شلیک موشک بالستیک از یمن به ریاض ائتلاف عربی بیانیه رسمی منتشر کرد و مدعی رهگیری موشک بالستیکی شد که انصارالله به جنوب ریاض شلیک کرد.
ترکی المالکی، سخنگوی ائتلاف در بیانیهای اعلام کرد، این موشکی که به مناطق مسکونی در یاض شلیک شد، توسط ارتش عربستان رهگیری و بدون وقوع هیچ خسارتی منهدم شد.
المالکی بار دیگر انگشت اتهام را به سمت ایران به خاطر حمایت از انصارالله و ارائه تسلیحات به این گروه دراز کرد و مدعی شد، دستیابی انصارالله بر تسلیحات ساخت ایران تهدیدی بر امنیت منطقهای و بینالمللی است.
نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل نیز امروز مدعی شد، موشکی که شبه نظامیان انصارالله به ریاض شلیک کردند، همه ادعاهای سابق درباره ارائه تسلیحات توسط ایران به یمن را تقویت میکند.
وی در یک کنفرانس مطبوعاتی با این ادعا که ایران به انصارالله تسلیحات میدهد، خواهان تشکیل ائتلاف بینالمللی علیه این کشور شد.
این در حالی است که تهران این اتهامات آمریکا و ائتلاف عربی را غیرمسؤولانه و تحریککننده خواند.
المالکی در حالی که عربستان همواره منازل مسکونی و غیرنظامیان در یمن را بمباران میکند و این کشور را در محاصره قرار داده است، تاکید کرد، شلیک موشک به شهرهای مسکونی بر خلاف قوانین بینالمللی انسانی است!
طی دوره اخیر انصارالله، عربستان و همچنین امارات را به عنوان عضو برجسته این ائتلاف مورد هدف قرار داده است.
المالکی در بخش دیگر بیانیه ائتلاف عربی مدعی شد، بندر الحدیده برای دریافت کمکهای انسانی و امدادی همچنان باز است.
این ائتلاف ادعا کرد، در راستای اجرای پیشنهادات فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل درباره بندر الحدیده، تصمیم دارد اجازه ورود کشتیهای تجاری از جمله کشتیهای حامل سوخت و مواد غذایی را صادر کرده و به مدت 30 روز این بندر را باز کند.
این مساله یک روز پس از رهگیری موشک بالستیک انصارالله توسط نیروهای عربستان مطرح شد.
ائتلاف متجاوز عربی ۲۲ نوامبر نیز از گشایش بند الحدیده و فرودگاه صنعا برای ورود کمکهای انسانی خبر داده بود.
انتهای پیام