به گزارش ایسنا، رضا کریمی در جریان بازدید از دفتر خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: بنده به هیچ وجه اعتقادی به این پرداختهای نقدی ندارم و بر این باورم این روند پرداخت یارانه حوزه اقتصادی را نه تنها سر و سامان نمیدهد بلکه منجر به تضعیف این بخش میشود.
وی با بیان اینکه رویه فعلی در پرداخت یارانهها اقتصاد کشور را دچار چالشی جدی کرده است، خاطرنشان کرد: باید با شناسایی خانوارهای فقیر و نیازمند و در کمک به معاش آنها نسبت به پرداخت یارانهها آن هم به صورت واقعبینانه اقدام شود.
نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عدالت این نیست که دارا و ندار مبلغ یکسانی را دریافت کنند بلکه عدالت این است که هر کس دچار مشکلات و نارساییهای معیشتی است به تناسب نیازشان یارانه نقدی دریافت کنند.
کریمی به محدودیت منابع دولتی نیز اشاره کرد و گفت: رویه پرداخت نقدی یارانهها در حقیقت تاراج خزانه دولتی است و ما به جای آنکه پول نفت را صرف زیرساختها کنیم به مردم پول توجیبی میدهیم که این بدترین شیوه مدیریت یارانههاست در حالی که این رقم فعلی ۴۵ هزار تومان مشکلی را از مردم حل نمیکند.
وی اهتمام دولت را در شناسایی جامعه نیازمند و فقرای واقعی یادآور شد و اضافه کرد: باید در این پروسه نیازمندان واقعی شناسایی و پرداخت یارانه به آنها انجام شود و مابقی منابع در حوزه بهداشت، درمان، آموزش، پژوهش و سایر زیرساختها هزینه شود.
مهیا شدن بستر ورود بخش خصوصی در بودجه سال ۹۷
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از مزایای بودجه سال ۹۷ ارائه شده از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی اشاره و اظهار کرد: یکی از مبانی توزیع بودجه سال آینده ارزیابی عملکرد دستگاهها خواهد بود که در کنار این موضوع اولویتهای اساسی کشور نظیر آب، صنایع تبدیلی، بخش کشاورزی، محیط زیست، بحران صندوقهای بازنشستگی و ... مورد توجه قرار گرفته است.
کریمی گفت: البته براساس ارزیابی عملکرد دستگاهها نمیتوان توزیع اعتبار را به شکل واقعی انجام داد چرا که در این بستر باید عملکرد مدیران و برخورد با مدیران ناکارآمد مشخص شود.
وی ادامه داد: دولت انتشار اسناد خزانه و اوراق مشارکت را در بودجه سال آینده محدود کرده چرا که این اسناد پیشخوری غیرکارشناسی از جیب نسل آینده است و قطعا باید این امر محدود شود.
عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل افزایش تزریق اعتبارات استانی را به نسبت سالهای گذشته یادآور شد و بیان کرد: کاهش ۴۰ درصدی اعتبارات عمرانی کاملا مشهود است اما لایحه پیشنهادی دولت برای بودجه سال آینده باید در کمیسیونهای تخصصی مجلس بررسی و چکشکاری شود تا بعد از بررسی نمایندگان در صحن مجلس به تصویب برسد.
کریمی در مورد راهآهن و بودجه پیشنهادی این پروژه برای سال آینده تصریح کرد: از بودجه سنواتی ۱۰۵ میلیارد تومان برای ادامه اجرای راهآهن اردبیل پیشنهاد شده ولی تلاش میکنیم تا از محل صندوق توسعه ملی ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار برای راهآهن اردبیل در نظر بگیریم هرچند که معتقدیم با این ارقام سنواتی نمیتوان پروژه عظیم راهآهن اردبیل را به نتیجه رساند.
وی افزود: بنده نیز مانند استاندار اردبیل معتقدم ظرف سه سال آینده میتوان این پروژه را جمعبندی کرده و به نتیجه رساند تا آرزوی دیرین مردم استان اردبیل محقق شود.
کشت و صنعت مغان مدیر بنگاهدار و توانمند میخواهد
نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ما به عنوان نماینده مردم در مجلس اصل ۴۴ قانون اساسی را در واگذاری بنگاههای اقتصادی دولتی به بخش خصوصی قبول داریم و نمیتوانیم موضعگیری خلاف قانون داشته باشیم ولی بر این باوریم این واگذاریها باید دستاورد استانی داشته باشد.
کریمی با بیان اینکه نیروگاه گازی سبلان به رغم واگذاری به بخش خصوصی آورده استانی نداشته است، خاطرنشان کرد: ما با واگذاری کشت و صنعت مغان به بخش خصوصی مخالفتی نداریم اما بر این باوریم این واگذاریها در وهله اول باید آورده استانی داشته باشد و در ثانی به قیمت کارشناسی به فروش رسیده و در آن رانتی رخ ندهد.
وی اظهار کرد: در کنار این ویژگیها مدیران کشت و صنعت مغان باید الفبای بنگاهداری را آموخته باشند و در این حوزه سبقه قابل قبولی داشته باشند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی به بودجه مراکز آموزشی، تحقیقاتی نظیر جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگیهای بودجه سال آینده این است که دولت بستر ورود بخش خصوصی را تسهیل کرده که این فرصت خوبی را برای این مجموعههای آموزشی و تحقیقاتی فراهم کرده است تا با قوت و قدرت به فعالیت خود ادامه دهند.
انتهای پیام