به گزارش ایسنا، آیتالله سیدعلیاصغر دستغیب در گردهمایی طلاب جدیدالورود حوزهی علمیهی خواهران که با عنوان طلیعهی حضور برگزار شد، گفت: جلسات بانوان باید توسط طلاب و فضلایی اداره شود که مدارج علمی، عملی و معنوی را طی کرده باشند.
او با بیان اینکه اکنون جلسات بانوان عمدتاً توسط افراد غیرمتخصصی اداره میشود، این امر را سبب ضربه زن و بازی با دین مردم دانست و بر لزوم توجه به این مهم تاکید کرد.
دستغیب با اشاره به اینکه برخی از جلساتی که در منازل برای بانوان برگزار میشود توسط افراد غیرمتخصص اداره و این سبب بیان اشتباه در دین میشود، افزود: جلسات باید توسط طلّابی که از لحاظ علمی، عملی و معنوی مدارجی را طی کردند اداره شود؛ اما متأسفانه بیشتر آنها اهلیت ندارند یا مغرضانه یا به اشتباه در حال ضربه زدن و بازی با دین مردم هستند .
نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: نقشی که حوزههای علمیه ایفا میکنند، انگیزهای سبب تأسیس حوزه علمیه خواهران در نظام جمهوری اسلامی شد، البته پیش از این نیز بانوانی بودند که توانستند مدارج علوم حوزوی را طی کنند و به مراحل عالیه کمال علمی و معنوی برسند، اما در نظام جمهوری اسلامی شرایطی فراهم گردید تا این بنیان گستردهتر و مستحکم تر نهاده شود .
قائم مقام جامعه روحانیت شیراز با بیان این که حوزههای علمیه خواهران به تدبیر امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله) و تلاشهای مسئولان حوزههای علمیه خواهران بنا شده است، گفت: حوزههای علمیه خواهران از لحاظ کمّی و کیفی توسعه پیدا کرده و این جای خوشبختی است .
او ادامه داد: اولین تأثیر حوزه علمیه بر طلّابِ خود است، بنابراین طلّاب خواهر باید از این موقعیت برای ترقّی، تعالی و رشد علمی و معنوی بهره ببرند و حداقل این است که طالب علم هستید و این در روایات بسیار مورد تأکید بوده است .
نایب رییس شورای حوزه علمیه استان فارس، با اشاره به روایات مرتبط به علمآموزی و کیفیت آن در عالم مُلک و ملکوت گفت: خیلی از مسائل عالم مّلک را درک نمیکنیم چه برسد به عالم ملکوت. همه عالم ذرّات وجود برای طالب علم استغفار میکنند و آن ها زبان مخصوص خود را دارند .
وی با بیان این که مراد از شخص عالِم منظور عالِم با عمل است که بر طبق علمی که تحصیل کرده و معارفی که آموخته عمل میکند، گفت: امام صادق(ع) نگاه کردن به عالمی را دارای ثواب میداند که وقتی او را نگاه میکنید، تو را به یاد آخرت میاندازد و اگر غیر از این باشد، نگاه به چهره او فتنه است .
مسئول مدرسه علمیه فاطمیه خواهران یادآور شد: عالِمی که دارای تقوا و عمل صالح باشد در این عالَم، حجت، چراغ و نوری از سمت خداوند است، این عالِم خود فینفسه یکی از جلوههای پروردگار است که تکامل و پرورش برای فیض رساندن به دیگران یافته است و فلاح و رستگاری برای او تضمین شده است .
او گفت: شخصیتهای الهی و کسانی که بلاگردان دیگران در جامعه هستند، در دامن مادر تربیت میشوند و حضرت زهرا سلام الله علیها به نقل از پدرشان میفرمایند که به هر عالِم به اندازه مراتب علمی و رفع نیاز مردم و پاسخدهی، در عالم آخرت به او پاداش داده میشود .
دستغیب گفت: سؤالات را با شرح صدر کامل و با این دیدگاه و منظر فاطمی(س) جواب دهید و قدر این دوران و لحظه لحظه عمرتان را در حوزه علمیه بدانید، زیرا در آینده در جلساتی که در خانهها و مراکز تجمع خواهران گرفته میشود شما اِن شاء الله پاسخگو خواهید بود .