علیرضا اشرف - به گزارش ایسنا، عقابهای سبز بعد از حدود ۱۲ سال دوری از جام جهانی، بالاخره توانستند با نتایج خوب برابر تیمهای قدرتمندی مانند ژاپن، استرالیا، امارات و عراق به جام جهانی صعود کنند. نمایش خیره کننده سعودیها در جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا و صعود به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی، عربستان را به یکی از شگفتیسازهای آن جام تبدیل کرد. آنها به عنوان یکی از قدرتهای فوتبال آسیا، همواره برای رقبای خود دردسرساز شدهاند. فالکونها یا عقابها با نسل جدید بازیکنان خود، امیدوار به تکرار خاطرات سال ۱۹۹۴ هستند.
*ستاره
محمد السهلاوی
بعد از افت فوتبال عربستان در طول سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴، یک بار دیگر بازیکنان جدیدی به تیم ملی عربستان دعوت شدند که محمد السهلاوی، ستاره النصر عربستان یکی از این بازیکنان بود. مهاجم ۳۰ ساله عربستانی هر چند دیر به تیم ملی دعوت شد و همیشه پشت سر مهاجمان نامدار این کشور مانند یاسر القحطانی و نایف حزازی قرار داشت اما توانسته در دور مقدماتی جام جهانی ۱۶ گل به ثمر برساند و یک تنه بخش اعظمی از گلهای کشورش را به ثمر برساند. او در ۳۵ بازی ملی، ۲۸ گل زده و امیدوار به درخشش در جام جهانی است.
*سرمربی
خوان آنتونیو پیتسی
سعودی ها که به تغییرات متعدد مربی در تیمهای ورزشی خود معروف هستند، بعد از صعود این تیم به جام جهانی، فن مارویک را از کار بیکار کردند و ادگارد بائوسا را به عنوان سرمربی تیم خود انتخاب کردند. با این حال بائوسا بعد از پنج بازی تدارکاتی، به کار خود پایان داد تا عجیب ترین تحولات در تیم ملی عربستان رقم خورد. سعودیها چند روز بعد از کنار گذاشتن مربی خود، به سراغ سرمربی سابق شیلی رفتند. پیتسی پیش از قبول هدایت عربستان، سرمربی شیلی بود که نتوانست این تیم را به جام جهانی برساند اما این شانس را دارد که همراه عربستان توانایی های خود را به اثبات برساند. سرمربی آرژانتینی بهتر از هر کسی می داند که با یک اشتباه عمر مربیگری اش در عربستان کوتاه تر از آن چیزی خواهد بود که فکر می کند.
* تیم ملی عربستان در یک نگاه
افتخارات: صعود به یک هشتم نهایی جام جهانی و سه بار قهرمانی جام ملتهای آسیا
بهترین گلزن: ماجد عبدالله (۷۱ گل)
بیشترین بازی: محمد الدعایه (۱۷۸ بازی ملی)
نحوه صعود: صعود به عنوان تیم دوم گروه B در آسیا
عملکرد دوره قبل: -
همگروهها: روسیه، مصر، اروگوئه
انتهای پیام