بر اساس اطلاعاتی که در اختیار خبرنگار ایسنا قرار گرفته است، بانک سپه با پرداخت رقمی معادل ۱۳۵۳ میلیارد تومان، بانک ملی با پرداخت رقمی معادل ۱۲۵۹ میلیارد تومان و بانک کشاورزی با رقمی معادل ۷۹۸ میلیارد تومان بیشترین میزان پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در سال جاری مدنظر قرار دادهاند و پس از آن به ترتیب بانکهای تجارت با حدود ۶۷۴، صادرات با ۵۷۹، صنعت و معدن با ۴۵۲، ملت با ۲۵۰، رفاه کارگران با ۲۰۴، توسعه تعاون با ۶۵ و توسعه صادرات ۶۳ با میلیارد تومان به ترتیب بانکهایی هستند که بیشترین میزان پرداختی به واحدهای تولیدی کوچک، متوسط و بزرگ را در طرح رونق تولید مدنظر قرار دادهاند.
این درحالی است که سهم سایر بانکها از پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در طرح رونق تولید تا ۱۲ آذرماه سال جاری حدود ۱۸۸ میلیارد تومان بوده است.
در سال گذشته طرح رونق تولید اقتصادی با پرداخت تسهیلاتی معادل ۲۴ هزار میلیارد تومان به ۱۷ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی در دستور کار قرار گرفت و در سال جاری نیز این طرح به عنوان مکمل طرح قبلی در جهت پرداخت تسهیلات به ۳۰ هزار واحد تولیدی مدنظر قرار گرفته است.
در طرحی که قرار است تحت عنوان رونق تولید اقتصادی در سال جاری مدنظر قرار گیرد ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جهت پرداخت به ۱۰ هزار واحد صنعتی در راستای بهبود وضعیت فعلی و نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ۵۰۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ به منظور نوسازی و بهسازی تعریف شده است.
بر اساس آخرین جدول و اطلاعاتی که در اختیار ایسنا قرار گرفته است تا ۱۲ آذرماه سال جاری در مجموع ۳۲ استان کشور همراه بعلاوه مناطق آزاد ۳۸ هزار و ۵۸۲ بنگاه تولیدی کوچک و متوسط جهت در قالب طرح رونق تولید از ابتدای زمان ثبت نام طرح رونق تولید که از تیرماه سال جاری مدنظر قرار گرفت ثبت نام کردهاند. از این تعداد ۱۶ هزار ۹۸۸ واحد به بانک معرفی شده و مبلغی معادل ۱۲ هزار و ۳۹۷ میلیارد تومان برای آنها در نظر گرفته شده است. علاوه بر این ۷۳۴۶ واحد تولیدی مبلغی حدود۵۶۵۷ میلیارد تومان دریافت کردهاند.
انتهای پیام