درمراسم جایزه مصطفی (ص) اعلام شد؛

با وجود تلاش‌های بسیار خود را هنوز در مسیر یادگیری می‌بینم

با حضور معاون علمی‌وفناوری رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی جوایز 2 برگزیده جایزه مصطفی (ص) اعطا شد.

به گزارش ایسنا، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام در دومین دوره اعطای جایزه جهانی مصطفی (ص) پس از داوری به دو دانشمند حوزه ICT، «پروفسور سامی ارول گلنبی» دانشمند کامپیوتر، مهندس الکترونیک و ریاضیدان کاربردی اهل ترکیه با طرح "مدل‌سازی ارزیابی عملکرد سیستم‌های کامپیوتری" و پروفسور محمدامین شکراللهی دانشمند و دکترای علوم کامپیوتر و ارتباطات ایرانی با طرح "ارائه اثری در زمینه کدهای رهرو" اهدا شد.

جایزه مصطفی(ص) به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان در سال 1391 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی ایران رسید.

این جایزه که به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود، به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق می‌گیرد که از سوی افرادی شاخص در حوزه‌های علم و فناوری ارائه شده و زمینه‌ساز بهبود زندگی بشریت باشد.

پروفسور ارول گلنبه در دومین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) گفت: از عوامل جایزه مصطفی (ص) تشکر می‌کنم؛ چرا که این جایزه را در علم و فناوری ارائه دادند.

وی افزود: جایزه مصطفی (ص) جزو معدود نهادهایی است که این چنین جوایزی با کیفیت علمی به دانشمندان اعطا می‌کند.

در این مراسم همچنین پروفسور محمدامین شکراللهی با ارائه سخنرانی گفت: با وجود تلاش‌ها و کارهای بسیار، خود را هنوز در مسیر یادگیری می‌دانم و تحصیل جایزه مصطفی (ص) بار دیگر این موضوع را برای من یادآوری کرد.

جایزه مصطفی (ص) در دور اول به دو دانشمند مسلمان پروفسور "جکی یینگ" از سنگاپور در حوزه علم و فناوری نانو زیستی و پروفسور "عمریاغی" شیمیدان برجسته اردنی برای تحقیقات دامنه‌دار در زمینه «چارچوب‌های فلز- آلی» اعطا شد.

مبلغ جایزه مصطفی (ص) 500 هزار دلار به هر برگزیده به علاوه مدال مصطفی(ص) است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ آذر ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96091206472
  • خبرنگار : 30057