به گزارش ایسنا، محسن رضایی امروز با حضور در ستاد جهاد توانمندسازی محرومین کشور از انبارهای محل جمع آوری کمک های مردمی در سر پل ذهاب، دیدار کرد و خواستار شناسایی افراد و جمع آوری اطلاعات جامع از خانوادههای آسیبدیده از زلزله و توزیع مناسب اقلام شد.
وی در ادامه این سفر از روستای ناوسره که ٩٠ درصد آن با ٧ کشته و ٧٥مجروح تخریب شده بود، بازدید کرد و با اهالی روستا و گروههای جهادی مستقر به گفتگو پرداخت.
رضایی همچنین در ادامه سفر به مناطق زلزله زده به روستای شیرینآب در شهرستان قصر شیرین رفت، در جمع مردم این روستا حاضر شد و به شنیدن مسائل و مشکلات آنها پرداخت.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با ابراز همدردی و عرض تسلیت به بازماندگان، خواستار دریافت و احصای نیازمندیهای اهالی روستا برای بازسازی و ارائه خدمات بهتر شد و اظهار کرد: طبق برنامهریزیهای انجام شده تا پایان دی ماه، کار اسکان موقت پایان مییابد و پس از آن اسکان دائم که بر عهده دولت است، شروع خواهد شد.
وی قول مساعد داد که مساله دریافت وام را که دغدغه همه روستائیان است، به رییس و اعضایمجمع تشخیص مصلحت نظام منتقل کند و در پایان اعلام کرد که گزارشی از این سفر و روند خدمات، امدادرسانی، موانع پیش رو و نتیجه دیدارهای خود با مردم را به رهبر معظم انقلاب ارائه خواهد کرد.
رضایی در ادامه این سفر، از سامانه پروژه انتقال آب کشاورزی دشت ذهاب نیز دیدن کرد و در جمع اهالی این منطقه گفت: به این علت از بازدید روستاهای تخریب شده بر اثر زلزله، به کنار این کانال آمدهایم که امید داریم این منطقه آباد و تولید و اشتغال در آن جدی گرفته شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ظرفیتهای این پروژه، افزود: با استفاده از چنین ظرفیتی و با تغییر الگوی کشت میتوان صادرات محصولات کشاورزی به کشور عراق را که در همجواری مردم منطقه است، رونق بخشید. امیدوارم با تلاش و کوشش بتوانیم این زلزله را به ریشترهای پیشرفت و آبادانی منطقه و رونق کشاورزی آن تبدیل کنیم.
بازگشت به زندگی روزمره و دریافت وام دغدغه زلزلهزدگان است
به گزارش ایسنا، محسن رضایی که پس از بازدید یک روزه از شش روستای زلزلهزده در جلسه ستاد جهاد توانمندسازی محرومین استان کرمانشاه شرکت کرده بود،طی سخنانی در این جلسه ضمن تسلیت مصیبت وارده به خانوادههای داغدار استان و با اشاره به دیدارش از کارگاه ساخت کانکسهای اسکان موقت، گفت: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) کار اسکان موقت را شروع کرده، کار ساخت ٢٧٠ سکوی سیمانی را به اتمام رسانده و هزار کانکس شانزده متری را نیز مستقر کرده است که این کانکسها برای زندگی کوتاه مدت هشت ماهه مناسب است و برای اسکان دائم مناسب نیست.
وی افزود: مساله اصلی مردم، بازگشت به زندگی روزمره و همچنین دریافت وامهای ٣٥ میلیون تومانی است که مطرح شده بنابراین نباید فکر کنیم چون شوک اولیه بر طرف شده، مشکل مردم نیز حل شده است. سنگینی این مصیبت بر دوش مردم است و همه باید تلاش کنیم تا این مشکلات را به حداقل برسانیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اظهار امیدواری نسبت به آینده روشن منطقه کرمانشاه، تصریح کرد: بنا به فرمان مقام معظم رهبری، مبلغ هشت میلیارد دلار از صندوق توسعه کشور برای طرح انتقال آب منطقه پرداخت شد که طرح انتقال آب به دشت ذهاب، بخشی از آن است و مردم برای ورود به این دوران شکوفایی باید سه سال دشوار را تحمل کنند. همه دستگاههای دولتی و خیریهها نیز باید تلاش کنند که از این سه سال به راحتی عبور کنیم.
رضایی با بیان اینکه گزارش بازدید خود از مناطق آسیبدیده را به مقام معظم رهبری تقدیم خواهد کرد، از نیروهای انقلابی خواست تا در میدان بمانند و به حل و فصل مشکلات مردم آسیبدیده ادامه دهند.
وی با اشاره به ظرفیت خیریهها برای کمک به آسیبدیدگان زلزله، افزود: تجربه ثابت کرده که خیریهها میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند، اما چون بر خلاف سایر اصناف تشکیلات ندارند، به رغم آنکه به ایتام کمک میرسانند، خود در مواردی یتیم هستند لذا در صدد برآمدیم با تشکیل ستاد، خیریهها را گرد هم آوریم و تلاش کنیم قانونی جامع برای فعالیت خیریهها در مجلس شورای اسلامی تصویب شود تا آنها از حمایتهای دولتی بهرهمند شوند.
در این جلسه، همچنین آیت الله مصطفی علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه ضمن خیر مقدم به دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیریهها برای ترمیم آسیبهای ناشی از زلزله تأکید کرد.
انتهای پیام