به گزارش ایسنا، مصطفی سردار آتاسون، رییس انجمن انرژی بادی ترکیه در مصاحبه با خبرگزاری آنادولو گفت: ترکیه در ۲۵ دسامبر یک مناقصه پنج روزه برای ۱۱۳۰ مگاوات ظرفیت انرژی بادی برگزار خواهد کرد.
در حال حاضر ترکیه ۱۱ گیگاوات ظرفیت نیروی بادی دارد و افزایش ظرفیت انرژی بادی به ۲۰ گیگاوات تا سال ۲۰۲۳ را هدف گذاری کرده است.
دولت ترکیه درصدد است سهم منابع تجدیدپذیر را در مجموع نیروی نصب شده این کشور تا سال ۲۰۲۳ به ۳۰ درصد افزایش دهد. ترکیه تا آن زمان قصد دارد ۱۲۰ گیگاوات ظرفیت نیروی نصب شده داشته باشد. برنامه طرحریزی شده تا سال ۲۰۲۳ نیز نصب یک گیگاوات نیروی حرارتی و ۵ گیگاوات انرژی خورشیدی را در نظر گرفته است اما ظرفیت نصب شده نیروی زغال سوز را از ۱۷.۳ گیگاوات کنونی به ۳۰ گیگاوات افزایش خواهد یافت.
دولت ترکیه سال گذشته یک مدل منطقه منبع انرژی تجدیدپذیر را رونمایی کرد و تحت این مدل، در ماه اوت امسال کنسرسیومی به ریاست زیمنس آلمان را به عنوان برنده مناقصه ساخت یک نیروگاه بادی ۱۰۰۰ مگاواتی و توربینهای بادی برای یک سرمایه گذاری پروژه به ارزش یک میلیارد دلار انتخاب کرد. زیمنس به همراه شرکتهای ترکیهای کالیون و ترکرلر هشت رقیب دیگر از جمله مینگ یانگ چین، انرکن آلمان و وستاس دانمارک را مغلوب کرد.
برات آلبایراک، وزیر انرژی ترکیه اظهار کرده است انتظار میرود این پروژه به تنهایی تولید انرژی بادی ترکیه را به میزان ۱۷ درصد افزایش دهد.
بر اساس گزارش اویل پرایس، ۳۵ درصد از فاینانس این پروژه از منابع بینالمللی تامین خواهد شد.
انتهای پیام