عضو سازمان نظام مهندسی استان ایلام:

در مسکن مهر اعتبار جامعه مهندسی زیرسوال رفت

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ایلام بر ضرورت پیش‌بینی یک کمپ موقت اسکان در ایلام تاکید کرد.

دکتر «محمدرضاجعفریان» در گفتگو با ایسنا، بااشاره به وقوع زلزله اخیر اظهار کرد: متاسفانه استان ایلام به دلایل خاص جغرافیایی درمعرض بلایای طبیعی مانند سیل وزلزله قرارگرفته و به این دلیل باید راهکارهای مناسبی جهت مقابله با خطرات احتمالی پیش‌بینی شود.

عضو سازمان نظام مهندسی استان ایلام گفت: زلزله سرپل نشان داد که وضعیت ساخت وساز در کشورما فاصله فراوانی با استاندارهای جهانی دارد و از سوی دیگر در بحث امداد ونجات همچنان دچارمشکل هستیم و در نظرگرفتن یک یاچند کمپ موقت در اطراف شهرایلام درشرایط بحرانی لازم وضروری است .

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ایلام تصریح کرد: رشد بی‌رویه‌ی حاشیه‌نشینی و ساخت و سازهای غیرایمن و غیراصولی در استان ایلام از جمله مشکلاتی است که همواره آثار مخرب بلایای طبیعی را دوچندان کرده است.

وی مسکن مهر را چالشی جدی در چنین شرایطی دانست و گفت: متاسفانه تعداد کمی ازمهندسان بازیرسوال بردن حیثیت و اعتبارجامعه مهندسی باعث و بانی مشکلات حوزه ساخت‌وساز شده‌اند و بدیهی است کمترین انتظار جامعه،پیگیری حقوق حقه مردم و تعیین تکلیف این بخش ازسازندگان و ناظران است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ آذر ۱۳۹۶ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 96090401490
  • خبرنگار :