محسن فرهادی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر وسعت دقیق عملیات بهداشت محیطی مناطق زلزلهزده مشخص نیست،اظهار کرد: ما به دانشگاههای علوم پزشکی کردستان، همدان و لرستان که دانشگاههای معین استان کرمانشاه هستند ابلاغیهای برای آماده باش عملیات بهداشت محیطی صادر کردهایم.
وی ادامه داد: به تمام دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اعلام آماده باش کردهایم که در صورت نیاز نیروی کمکی به این مناطق اعزام کنند همچنین تیم واکنش سریع مرکز سلامت محیط کار برای ارزیابی بهداشت محیطی اعزام شده است تا در صورت نیاز اقدامات لازم در زمینه استفاده از مواد گندزدا، پرکلرین و ... انجام شود. محور عمده فعالیتهای ما یکی دو روز بعد از فعالیتهای عمومی و آواربرداری و امداد و نجات آغاز میشود البته به طور همزمان کار بهسازی و کمک به رفع مشکل تامین آب شرب درمناطق مسکونی آسیب دیده انجام میشود.
معاون فنی مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: نیروهای بهداشت محیط همچنین در زمینه مشاوره و کنترل نظارتهای بهداشتی زیرساختهای آسیب دیده مانند توالتهای بهداشتی کمک میکند. از سوی دانشگاههای علوم پزشکی مناطق آسیب دیده همچنین دانشگاههای علوم پزشکی معین کنترلهای مرتبط با استفاده از مواد گندزدا و مبارزه با حشرات انجام میدهند.
فرهادی با بیان اینکه در مناطقی میزان کدورت آب آشامیدنی افزایش پیدا کرده است تصریح کرد: با توجه به اینکه در برخی مناطق آب از منابع زیرزمینی تامین میشود این اتفاق بعد از زلزله طبیعی است. در حال حاضر نیروهای بهداشت محیط در حال بررسی هستند که ببینند آب شرب این مناطق قابل استفاده است یا خیر؟ در صورت لزوم منابع آبی موجود یا ضد عفونی یا از مصرف آنها جلوگیری میشود.
انتهای پیام