منصور مظفری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به مطالب بالا اظهار کرد: اگر بخواهیم جامعه پویا و فعالی داشته باشیم باید نقد در جامعه باشد برای اینکه نقد بتواند مطرح شود باید سعه صدر مسوولان بالا برود اما متاسفانه سعه صدر مسوولان پایین است و هر نقدی را تحمل نمیکنند و اگر به آنها بربخورد به هر نحوی میخواهند آن رسانه نقدکننده را محدود کنند.
او با اشاره به فضای رسانهها بیان کرد: رسانهها بخصوص رسانههای مکتوب هنوز مورد اعتماد مردم هستند. با اینکه فضای مجازی وجود دارد اما مردم برای اینکه از موضوعی اطمینان پیدا کنند دوباره روزنامهها را ورق خواهند زد بنابراین مرجع اطمینان مردم روزنامههای مکتوب هستند.
مدیر مسوول روزنامه «آفتاب یزد» با بیان اینکه آیا صدای نقد رسانهها به گوش مسوولان میرسد یا خیر، اظهار کرد: به نظرم صدای رسانهها به گوش مسوولان میرسد و ما رسانهها باید وظیفه خود را انجام دهیم تا خبرها در تاریخ ثبت شوند. اما این مساله که چرا مسوولان به حرف رسانهها عمل نمیکنند به دلیل ناتوانی دولت است. دولت نمیخواهد به نقدها توجه کند و حتی بفهمد که نقدی وجود دارد. متاسفانه مسوولان ما توان ندارند که نقد و صدای مردم را بشنوند بنابراین مدیران را به حال خود رها کردهاند.
او ادامه داد: فسادی که همین امروز در جامعه وجود دارد و مردم را گرفتار کرده است، به دلیل نبود توانایی دولت در برخورد با مدیران است که رسانهها گوشزد کردهاند. ملت و جامعه ما با فرهنگ پویا و تاریخچه تمدنی و فرهنگی خود پذیرای هر موضوعی هستند اما عیب از مسوولان اجرایی و دولتی ماست. اگر گرفتاری و خشونتی از مردم میبینید به مجموعه دولت برمیگردد.
منصور مظفری با تاکید بر پابرجا ماندن رسانههای رسمی گفت: معتقدم که فضای مجازی تاثیر خود را بر رسانهها گذاشته اما فضای مجازی تنزل پیدا میکند و مردم به سمت رسانهها برمیگردنند. ما متاسفانه کارکرد علمی و فرهنگی مناسبی در فضای مجازی نداریم و فضای مجازی خود را به محلی برای شایعهپراکنی، توهین و افترا تبدیل کردهایم.
انتهای پیام