رییس دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد:

ضرورت جدی گرفتن مسائل و مشکلات روحی دانشجویان از سوی اعضای هیئت علمی

رئیس دانشگاه شهید بهشتی ، بر توجه بیشتر به دانشجویان و جدی گرفتن مشکلات و مسائل روحی روانی آنها از سوی اعضای هیئت علمی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن صدوق در ششمین جلسه شورای دانشگاه شهید بهشتی در سال 1396ضمن بیان این مطلب، درباره دستاوردهای سفر هیئت اعزامی به روسیه و شرکت در نشست دانشگاه­های علمی ایران و روسیه از یکسو و سفر اخیر، رئیس جمهور روسیه به کشورمان مطالبی عنوان نمود و دستاوردهای سفر اخیر هیئت دانشگاه شهید بهشتی به روسیه در قالب اجلاس روسای دانشگاه های برتر ایران و روسیه را تشریح و بر روابط جهانی و راهبردی با دانشگاه­های روسیه تأکید نمود.

رای اعتماد به دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم توسط مجلس شورای اسلامی و تشریح برنامه­‌های ایشان برای ارتقای وضعیت دانشگاه­های کشور از جمله مواردی بود که  رئیس دانشگاه شهید بهشتی به آن پرداخت و بر حمایت دانشگاه از اجرای این برنامه­‌ها تأکید کرد.

دکتر صدوق در ادامه سخنان خود در خصوص ارتقای وضعیت آموزش در دانشگاه، بر لزوم جدی گرفتن و اهمیت دادن به مقوله آموزش در دانشگاه تأکید کرد.

 آورده اصلی طرح های پژوهشی باید آورده معنوی با مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان و اعضای هیئت علمی جوان باشد

 رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن پرداختن به اهمیت پژوهش در دانشگاه، بر لزوم مشارکت دادن دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیئت علمی جوان برای انجام طرح‌های پژوهشی نیاز محور تأکید کرد و خواستار مشخص شدن آورده­های پروژه های پژوهشی شد.

دکتر صدوق افزود: آورده پژوهشی یک طرح پژوهشی برای دانشگاه می بایست فراتر از آورده های مادی باشد که در قالب بالاسری پرداخت می شود. دکتر صدوق آورده اصلی طرح های پژوهشی را یک آورده معنوی توصیف کرد که با مشارکت دادن هر چه بیشتر دانشجویان و اعضای هیئت علمی جوان در تیم های اجرایی تحقق می یابد.

 رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: در مأموریت جدیدی که برای معاونت پژوهشی و فناوری تعریف شده، هر چه مشارکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اجرای طرح های پژوهشی بیشتر باشد، میزان بالاسری دانشگاه کاهش می یابد تا مجریان به مشارکت حداکثری همکاران خود ترغیب شوند و این همان تحقق واقعی ارتباط دانشگاه با صنعت است که همواره به دنبال آن بوده ایم و امروز در قالب سیاست های اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده بیش از هر زمان به آن نیازمندیم.

 دکتر صدوق افزود: دانشگاه باید بتواند از نظر بودجه و هزینه، به اداره خود بپردازد.

در ادامه جلسه، دکتر واعظی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، درباره اهداف و فعالیت­های این معاونت مطالبی را بیان کرد و بر هماهنگی بیشتر واحدهای دانشگاه با آن معاونت تأکید نمود. تلاش در جهت افزایش فعالیت­های سازنده دانشجویان به منظور کاهش آسیب­های فردی و روانی آنها، توجه بیشتر به انجمن­های علمی دانشجویی و فعالیت چشم گیرتر و اثربخش مسئولین فرهنگی دانشکده­ها و تشریح فعالیت­های صف و ستادی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

سپس دکتر ذکایی، دبیر هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه، در زمینه ترفیع و ارتقای اعضای هیئت علمی به ارائه گزارش خود پرداخت و دکتر رشیدی، رئیس پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه  شهید بهشتی نیز گزارشی را درباره برگزاری دوره­های آموزش آزاد در این پردیس ارائه نمود و حاضران در این زمینه به اظهار نظر پرداختند.

دکتر افضلیان، معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی نیز در این جلسه گزارشی در خصوص موارد آموزشی و جذب دانشجویان با کیفیت ارائه نمودند که در این زمینه تبادل نظر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر سید محمدسجاد صدوق، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه در این جلسه گزارشی در خصوص وضعیت دانشگاه شهید بهشتی در رتبه­ بندی اعلام شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه نمود و بیان داشت: دانشگاه شهید بهشتی در این گزارش، به عنوان دانشگاه سطح یک، با تراز عملکرد بین­‌المللی و با مأموریت توسعه علم و فناوری، گسترش مرزهای دانش و کمک به رفع چالش­های ملی معرفی شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ آبان ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96081810683
  • خبرنگار :