حسین قدیری در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برنامههای آزمایشگاه نقشه برداری مغز گفت: فعالیتهای این آزمایشگاه در دو فاز اصلی "ترویج و آموزش" و "افزایش بهرهوری و کاربردی از تجهیزات" تعریف شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در فاز ترویج و آموزش هستیم، خاطر نشان کرد: هدف ما این بوده است که عموم پژوهشگران و اساتید دانشگاهها و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با حوزه نقشه برداری مغز آشنا کنیم و به ویژه آگاهی آنها را در زمینه استفاده از تجهیزات در نقشه برداری مغز و علوم شناختی ارتقا دهیم.
قدیری با تاکید بر اینکه تاکنون در کشور استفاده از تجهیزات پیشرفته در حوزه نقشه برداری از مغز، روانشناسی و علوم شناختی جدی گرفته نشده است، اظهار کرد: در ایران استفاده از تجهیزات جدی گرفته نشده است و آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در فاز اول موظف شده است تا در این حوزه فعالیت کند و جامعه متخصصان را با فناوریهای جدیدی که در این حوزه کاربرد دارد، آشنا کند.
وی یکی از ماموریتهای این آزمایشگاه در این حوزه را برگزاری سمپوزیومهای و کارگاههای آزموشی در زمینههای مرتبط دانست.
معاون اجرایی آزمایشگاه ملی از آغاز دومین فاز کاری این آزمایشگاه از اواخرسال آینده خبر داد و افزود: در این فاز مستقیما با پژوهشگران وارد تعاملی از نوع حمایت خواهیم شد به نحوی که بتوانند از تجهیزات این آزمایشگاه استفاده کنند.
قدیری ادامه داد: چشم انداز این آزمایشگاه با انجام این دو ماموریت این است که با همت محققان، ایران بتواند در کلوب کشورهای برتر در حوزه نقشه برداری مغز جهانی در میان و بلند مدت قرار گیرد.
انتهای پیام