پروانه مافی با حضور در غرفه ایسنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در گفتوگویی اظهار داشت: در مورد مسئله سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد شورای نگهبان در این قضیه ورود کرده و دفاعیاتی دارد که بعضا برای خیلی از حقوقدانان قابل پذیرش نیست اما برخی از اعضای شورای نگهبان نسبت به آن تعریفی دارند که می گویند، قابل دفاع است.
این نماینده اصلاح طلب مجلس خاطرنشان کرد: بنابراین موضوع آنچنان حادی نبود که تا این اندازه حاشیهدار شود و اذهان مردم و جوامع مختلف و حتی عرصه های بینالمللی را نیز به خود مشغول سازد.
وی تصریح کرد: آقای لاریجانی در این زمینه صحبت خوبی داشتند و گفتند که از همان ابتدا به آقای جنتی گفتم این مسئله از طریق مجلس یا شورای حل اختلاف در صورتی که اختلافی باشد قابل پیگیری است اما ظاهرا توجهی نشده است و این اتفاق به این شکل پیش رفته و عضویت سپنتا نیکنام تعلیق شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه « این موضوع از مسیر شورای حل اختلاف یا مجمع تشخیص مصلحت قابل حل است» گفت: از طرف دیگر کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس هم می توانند با اصلاحی در تبصره ماده ۲۶ قانون انتخابات شوراها نسبت به رفع این مسئله اقدام کند و مسئله آنجاست که شورای نگهبان موضوعی که مدنظر دارد مربوط به نصاب است و چون نصاب در متن قانون تعیین نشده این حساسیت را ایجاد کرده است و ما می توانیم با الحاقیه ای به این قانون و تعیین نصاب مسئله را حل کنیم.
مافی افزود: ورود شورای نگهبان به این موضوع تا حدودی جایگاه شورا را حساس کرد و نیازی نبود که برای حل مسئله از راههای دیگری ورود شود اما در عین حال باید دید فقها و حقوقدانان در این زمینه چه مسیری را برای حل آن تعیین می کنند.
این عضو کمیسیون شوراهای مجلس درباره اینکه تاچه اندازه احتمال دارد شورای نگهبان به الحاقیه مجلس نسبت به قانون انتخابات شوراها ایراد نگیرد؟ گفت: اگر این اصلاحیه و الحاق در چارچوب قانونی تعیین شود، شورای نگهبان آن را قبول می کند.
انتهای پیام