سخنگوی حوزه‌های علمیه سراسر کشور:

نمایشگاه مطبوعات می‌تواند فضایی برای معرفی کارکردهای جامعه روحانیت باشد

سخنگوی حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان این که اگر آموزش‌های ما در حوزه سکولار شود، حوزه انقلابی تحقق پیدا نخواهد کرد، گفت: متاسفانه مردم خیلی با عملکردهای حوزویان آشنا نیستند و از این رو، نمایشگاه مطبوعات فضایی است که ما می‌توانیم از آن برای معرفی دستاوردهای حوزه و جامعه روحانیت بهره ببریم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین رفعتی عصر امروز (شنبه ۶ آبان ماه) در نشستی که در بیست و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها برگزار شد، با بیان این که نمایشگاه مطبوعات جایی است که حوزه می تواند دستاوردهای خود را عرضه کند، اظهار کرد: امروز عصر، عصر ارتباطات است و باید از رسانه‌های ارتباط جمعی برای گسترش فعالیت‌های خود استفاده کنیم؛ چرا که امروز مردم تشنه به دست آوردن اطلاعات در تمام زمینه‌ها هستند. بر همین اساس است که شبکه‌های اجتماعی در بین مردم گسترش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در گذشته حوزه های علمیه در این راستا کوتاهی‌هایی داشته است و بر همین اساس نتوانسته بسیاری از دستاوردهای خود را به جامعه عرضه کند تا مردم با کارکردهای روحانیت بیشتر آشنا شوند. نمایشگاه مطبوعات بستری است که می‌توانیم از آن برای اطلاع رسانی دقیق فعالیت‌های حوزویان استفاده کنیم.

سخنگوی حوزه های علمیه سراسر کشور ادامه داد: ما با اطلاع‌رسانی دقیق از کارکردهای حوزه می‌توانیم دیدگاه های مردم را نسبت به حوزویان تغییر دهیم و از این رو امیدواریم رسانه های دینی در فضای نمایشگاه بتوانند بیشتر از سایر رسانه ها موفق باشند و به عنوان یک الگو برای سایر رسانه ها معرفی شوند و شاخص های دینی را در خود داشته باشند.

رفعتی تاکید کرد: اخلاق و توجه به حقوق دیگران و همچنین توجه به فقه از مهمترین شاخصه‌های یک خبرگزاری و رسانه دینی است. اگر ما این شاخصه‌ها را رعایت کنیم، می‌توانیم به یک رسانه دینی تبدیل شویم. ما برای معرفی خود نیازی به تعامل با رسانه‌های بیگانه و دشمنان نداریم بلکه باید معضلات فرهنگی که در جامعه به وجود آمده است را از بین ببریم و رسانه های خودی و دینی ما در این راستا باید فعال باشند.

وی ادامه داد: شاخصه اصلی انقلابی بودن حوزه دغدغه‌مندی برای نظام اسلام است و این امر مساله‌ای است که امام خمینی (ره) نیز به آن اشاره داشتند. ما باید به مسائل تربیتی، سیاسی و انقلابی در حوزه توجه داشته باشیم. اگر آموزش‌های ما سکولار شود، حوزه دیگر حوزه انقلابی نخواهد بود و طلبه‌ای که پرورش پیدا می کند، یک طلبه سکولار است.

سخنگوی حوزه های علمیه سراسر کشور یادآور شد: تفکر جدایی دین از سیاست نباید در جامعه به وجود بیاید چرا که این یک تفکر انحرافی است و باید در این راستا خیلی دقت داشته باشیم. برای انقلابی ماندن در حوزه های علمیه دفتر سیاسی اجتماعی تاسیس شده است که یکی از وظایف آن، تلاش برای پیدا کردن مسیر انقلابی حوزویان است.

رفعتی در ادامه با اشاره به حوادث اخیری که در رابطه با برخی از روحانیون در تهران به وجود آمده است، گفت: این حرکت ها سازماندهی شده نبوده و ممکن بود برای سایر افراد نیز این اتفاق رخ بدهد. ما باید در جامعه بیش از گذشته به کار فرهنگی و هجمه‌هایی که در این راستا دارند و از فضای مجازی سوء استفاده می کنند، توجه کنیم. اگر امنیت در کلان‌شهرها تضمین نشود، بسیاری از امور با مشکل مواجه می‌شود و بر همین اساس نیازمند تلاش و همکاری بیشتر نیروهای نظامی و انتظامی هستیم که خوشبختانه تا به حال نیز کوتاهی نداشته‌اند.

وی گفت: شاید کمبود روحانی و ائمه جماعات برای برخی از مساجد سبب این امر شود که روحانی توجه کمتری به مسجد داشته باشد. ما در رابطه با بحث متون آموزشی حوزویان نیز تغییراتی داشته‌ایم؛ چرا که قبلا برخی از افراد انتقاد می‌کردند که چرا کتاب درسی حوزه ثابت مانده است که مقام معظم رهبری هم در این رابطه مطالباتی داشته‌اند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ آبان ۱۳۹۶ / ۲۳:۵۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96080603534
  • خبرنگار : 71461