به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان که ریاست هیات مدیره صندوق سرمایهگذاریهای عمومی عربستان را برعهده دارد، اعلام کرد، منطقه "نئوم" بر ۹ بخش سرمایهگذاری تخصصی با هدف ترسیم آینده تمدن انسانی یعنی انرژی و آب، رفتوآمد، تکنولوژیهای حیاتی، غذا، فناوری و علوم دیجیتال، صنایع پیشرفته، رسانه و تولیدات رسانهای، تفریح و سرگرمی و آینده معیشت که رکن اصلی سایر بخشها محسوب میشود، متمرکز خواهد بود.
محمد بن سلمان افزود: این پروژه با هدف افزایش رشد و تنوع اقتصادی، راهاندازی صنایع و خلاقیت و راهاندازی صنایع بومی در سطح جهانی اجرا میشود و تمامی این مسائل به ایجاد فرصتهای شغلی و مشارکت در افزایش تولید ناخالص داخلی در عربستان منجر خواهد شد.
ولیعهد عربستان در ادامه گفت: پروژه "نئوم" بر جذب سرمایهگذاریهای خصوصی و سرمایهها و همکاریهای دولتی کار خواهد کرد، همچنین طی سالهای آتی عربستان و صندوق سرمایهگذاریهای عمومی و نیز سرمایهگذاران بومی و جهانی با بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار از این طرح حمایت خواهند کرد.
طبق گفتههای بن سلمان، موقعیت این پروژه به گونهای است که سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا را به یکدیگر مرتبط میکند و ۷۰ درصد از مردم سراسر جهان میتوانند ظرف نهایتا هشت ساعت خود را به این موقعیت برسانند. این طرح شامل مناطقی در داخل مرزهای مصر و اردن بوده و اولین منطقه ویژه گسترده میان سه کشور خواهد بود.
تکنولوژیهای آتی برای ارتقای منطقه نئوم از ویژگیهای منحصر به فردی برخوردار خواهند بود از جمله ترابری هوشمند با هواپیماهایی که شخص خود هدایت آنها را در دست دارد، شیوههای نوین کشاورزی و تولید غذا، مراقبتهای بهداشتی با تمرکز بر تامین رفاه و آسودگی فرد، شبکههای رایگان اینترنت با سرعت بسیار.
در این منطقه امکان آموزش رایگان و مستمر مجازی با بالاترین استانداردهای جهانی فراهم بوده، خدمات پیشرفته دیجیتالی دولتی که تنها با یک لمس در اختیار همه قرار میگیرند، وجود داشته و استانداردهای جدید برای ساخت خانههای خالی از کربن رعایت میشوند و طراحی ابداعی و مبتکرانه این منطقه به گونهای است که به پیادهروی و استفاده از دوچرخه تشویق میکند.
همچنین محمد بن سلمان با تاکید بر اینکه باید از تکنولوژیهای جدید استقبال کرد و آنها را نه تهدید و خطر بلکه فرصتهایی قلمداد کرد، اظهار داشت: طرح آتی برای سرمایهگذاری مناسبتی سالانه برای دیدار و بررسی این فرصتها و راهحلهای جهانی موجود است.
انتهای پیام