مجید تهرانیان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای توسعه کشور نیاز به تربیت نیروی انسانی ماهر داریم و آموزشهای فنی وحرفهای میتواند ظرفیتهای بسیاری را به منظور توسعه اشتغال در کشور ایجاد کند.
وی با بیان اینکه آموزشهای تئوریک پاسخگوی نیازهای شغلی جوانان نیست، افزود: فارغ التحصیلان و جویندگان کار برای آنکه وارد بازار کار شوند باید از دروس تئوریک فاصله بگیرند و دست به کارهای عملی بزنند. اعتقاد ما این است که فراگیری آموزشهای مهارتی، بستر ورود جوانان و فارغ التحصیلان به بازار کار را فراهم میکند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران در ادامه از راهاندازی مرکز الکترونیکی غیر دولتی آزمونهای فنی و حرفه ای در تهران خبر داد و گفت: دومین مرکز طی هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد.
وی ادامه داد: سالانه نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر در استان تهران در آزمونهای سنجش مهارت شرکت میکنند که به دلیل حجم بالای متقاضیان، باید زمینه برگزاری روزانه 1000 آزمون در سطح استان به وجود آید در حالی که طی دو سال گذشته روزانه ۲۱۰ نفر در تهران با استفاده از ۷۰ رایانه در سه نوبت آزمون میدادند که این تعداد تنها یک پنجم نیاز روزانه ما را در برمیگیرد.
تهرانیان با انتقاد از ناکافی بودن کیسهای آزمون، گفت: کمبود کیسهای آزمون موجب در انتظار ماندن بسیاری از مهارت آموزان برای دادن آزمون میشد و بعضا تا یک ماه و نیم طول میکشید به همین دلیل از ابتدای سال گذشته با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای، ۳۳۰ کیس آزمون را برای رفع نیاز در اختیار گرفتیم و امیدواریم با راه اندازی این مرکز و چند مرکز دیگر مشکل برگزاری آزمونها برطرف شود و علاوه بر آزمونهای الکترونیکی، اجرای آزمونهای عملی در حوزه فناوری اطلاعات نیز در این مراکز صورت پذیرد.
وی همچنین از گسترش آزمونهای آنلاین سازمان فنی و حرفهای خبر داد و افزود: در طول چند سال گذشته برای صدور گواهی نامههای مهارتی، آزمونهای تئوری و عملی برگزار میکردیم اما در حال حاضر رویکرد سازمان به سمتی است که توسعه آزمونهای آنلاین را در دستور کار خود قرار داده است.
انتهای پیام