به گزارش خبرنگار ایسنا- مارال طلاکوب در نشست خبری "ترنس، اختلالی در هویت جنسی" اظهار کرد: امروز بحث در خصوص اختلالات جنسی تنها شفافسازی است. باید بپذیریم که اختلال جنسی و ترنسکشوال هم چون سرطان یک بیماری است. کسی که سرطان دارد بیشترین حمایت را دریافت میکند اما یک ترنسکشوال از جامعه رانده میشود.
وی ادامه داد: برای مثال در جلسهای که برای جلب حمایت برای ترنسکشوالها برگزار شد هیچ خیری اعلام آمادگی برای کمک به این گروه نکرد. این در حالی است که بسیاری از آنها از پس هزینههای درمان و عمل بر نمیآیند و هرگز شغلی پیدا نمیکنند. حتی شهرداری و بهزیستی کمکی به آنها نمیکند و برای مثال بهزیستی میگوید فرد ابتدا هزینه عمل را پرداخته و سپس با ارائه فاکتور و طی کردن فرایندی طولانی هزینه دریافت کند.
این روانشناس افزود: تا چند سال گذشته خبری از ترنسها وجود نداشت. اینکه امروز میبینیم آمار آنها در حال افزایش است در واقع افرادی هستند که در سایه شفاف سازی و فرهنگسازی از پشت پرده بیرون میآیند. در غیر این صورت تغییری در تعداد آنها نسبت به گذشته روی نداده است.
طلاکوب گفت: در اصفهان تلاش شده است شغلی برای آنها در نظر گرفته شود و امروز تعدادی از ترنسها در کنار هم مشغول خیاطی در یک مرکز کارآفرینی هستند. همه این تلاشها در حالی است که هنوز تعریف درستی از ترنسها در میان جامعه وجود ندارد. امروز همهچیز اطلاعرسانی و شفاف سازی است.
انتهای پیام