فروغ فروهیده ـ نویسنده سریال «هاتف» و «آرام میگیریم» ـ در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه «هاتف» سریالی محرمی است منتهی نه به معنای نشان دادن دسته و عزاداری، مطرح کرد: در این سریال تلاش شده است روح و مضمون پیام محرم که حقطلبی است، ادا شود؛ چرا که آدمها همیشه در مقابل حقیقت تنها هستند؛ یعنی وقتی به حقیقتی میرسند همه پراکنده میشوند و آنها تنها میمانند، بنابراین این پلات اصلی محرم و عاشوراست.
این نویسنده درباره شخصیت اصلی قصه «هاتف» که یک زن خبرنگار است (با بازی زیبا بروفه)، گفت: شخصیت قصه ما زنی خبرنگار است که حقطلب است و به طور موازی دو خط قصه را پیش میبرد و درگیرش میشود. یکی در حیطه کاری و دیگری در زندگی خانوادگی به واسطه وصیت نیمه کارهای که پدرش در کربلا دارد و پس از آن از دنیا میرود. او با یک پیام نیمهکاره وارد خانواده میشود و احساس میکند که یک مورد نقصی در اموال و داستان پدرش وجود دارد که خانواده جلوی آن ایستادگی میکند و ریحانه یک تنه تا جایی پیش میرود که به مرز نابودی زندگی خود میرسد.
فروهیده درباره دغدغه نوشتن سریال «هاتف» نیز اظهار کرد: دغدغه نوشتن این کار هویت فردی آدمهاست. الان روزگاری شده است که به راحتی از خودمان سلب مسوولیت میکنیم و بیشتر به وجه نقش اجتماعیمان میپردازیم؛ به عنوان مثال فقط به واقعهای در شبکههای اجتماعی واکنش نشان میدهیم. از یک فساد و اختلاسی ابراز انزجار میکنیم اما دغدغه من این است که آیا اگر آن اختلاسگر همسر من باشد من همان واکنش را دارم یا از آن پولی که برای من آمده است، راضی هستم؟ در واقع پلات کلیتر قصه این سریال این است که اگر عدالت پشت در خانه من بیاید و بخواهد زندگی من را به چالش بکشد آیا حاضرم در را به رویش باز کنم یا نه. این چالشی است که قهرمان قصه با آن روبهروست.
نویسنده «هاتف» دربارهی به تصویر کشیدن جایگاه خبرنگار در قصه این سریال و اینکه تا چه میزان تلاش شده است چهرهای واقعی از خبرنگاران تصویر شود، اظهار کرد: ریحانه در این سریال خبرنگاری است که در حوزهی زنان خیلی فعال است. در قصه «هاتف» سعی کردهایم وارد عرصهای شویم که ناکام ماندن به عنوان بخشی از هویت خبرنگاری و آنچه ذات خبرنگار است، نشان داده میشود. یعنی یک خبرنگار همیشه موفق که پر از سوژه است به نظر من در شرایط فعلی هیچ جایگاهی ندارد. شخصیت اصلی سریال «هاتف» اتفاقا خبرنگاری است که به جهت حرفهاش تا پای جان به چالش کشیده میشود. البته در حد امکان تلاش شده است، خبرنگار یک نمونه آماری واقعی باشد نه تخیلی.
فروغ فروهیده در پایان از ارائهی چند طرح برای نگارش به تلویزیون خبر داد.
مجموعه تلویزیونی «هاتف» به کارگردانی نعمت چگینی و کارگردانی داریوش یاری امشب ۲۶ مهر با پخش دهمین و آخرین قسمت به اتمام میرسد.
این سریال ۱۰ قسمتی، درباره شخصی به نام ابراهیم است که در روز عاشورا، در کربلا، بر اثر حمله قلبی میمیرد. دخترش ریحانه پیگیر آخرین گفته ناتمام پدر میشود. این پیگیری ریحانه را رو در روی خانواده و زندگی زناشوییاش قرار میدهد... .
با پایان یافتن این سریال، پخش چهار اپیزود شش قسمتی (۲۴ قسمت) از مجموعه تلویزیونی روزهای بهتر به تهیهکنندگی احمد زالی از جمعه ۲۹ مهر آغاز میشود.
نخستین اپیزود، قصه "چادر گلدار" نام دارد که محسن یوسفی آن را کارگردانی کرده است و مینا جعفرزاده، رامین ناصر نصیر، علیرضا استادی، سوگل طهماسبی، محمد رسول صفری، افشین نخعی، سمیرا حسینی، شبنم معززی، خسرو احمدی، فرشید صمدی پور و مهتاج نجومی در آن ایفای نقش کردهاند. "تنها در تهران"، "کهنه سرباز" و "شاهد" نام اپیزودهای بعدی مجموعه تلویزیونی روزهای بهتر است که به ترتیب توسط نوید میهن دوست، علیرضا محمودزاده و محمد کرمانشاهی کارگردانی شده است.
مجموعه "روزهای بهتر" کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که از شنبه تا جمعه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از این شبکه روی آنتن می رود.
انتهای پیام