ماجرای لو رفتن اطلاعات اکوئیفاکس ادامه‌دار شد

بنظر می‌رسد که ماجرای هک اطلاعات حدود ۱۵۰ میلیون نفر از مشتریان و کاربران شرکت اکوئیفاکس تمامی ندارد و هر روز خبر جدیدی از ادامه روند لو رفتن اطلاعات مالی و خصوصی مشتریان این شرکت را می‌شنویم.

به گزارش ایسنا، به نقل از آی تی پروپورتال، در تازه‌ترین خبری که از این حمله سایبری بی‌سابقه منتشر شده است، شرکت اکوئیفاکس خبر داده و اعلام کرده است که یکی از وب سایت‌های خود را به دلیل احتمال حمله سایبری دیگری که اطلاعات خصوصی مشتریان این شرکت را تهدید می‌کند، از دسترس خارج کرده است.

بیشتر از یک ماه پیش بود که شرکت اکوئیفاکس، بعنوان یکی از سه آژانس برتر که در رابطه با اعتبار مصرف کنندگان در آمریکا گزارش می‌دهد، اعلام کرد که هکرها به اطلاعات مالی و خصوصی ۱۴۳ میلیون از مشتریان آمریکایی دسترسی پیدا کرده اند. با انتشار این خبر مشتریان و کاربران این شرکت از سوءاستفاده از اطلاعات آنها اظهار نگرانی کردند و خواستار پیگیری مقامات مربوطه و مدیران مسئول شدند.

به فاصله چند هفته پس از آن نیز گزارش‌هایی مبنی بر لو رفتن شمار زیادی از اطلاعات مشتریان کانادایی و انگلیسی منتشر شد. این در حالیست که اکوئیفاکس در روزهای نخست پس از وقوع این حمله سایبری بی سابقه، تعداد قربانیان انگلیسی را ۴۰۰ هزار نفر اعلام و منتشر کرده بود که تنها نام، تاریخ تولید، آدرس پست الکترونیکی (ایمیل) و شماره تماس آنها به سرقت رفته است و به این مشتریان اطمینان داده بود که آدرس پستی و گذرواژه هایشان ربوده نشده است.

اما طبق آخرین اعلام رسمی مدیران این شرکت، علاوه بر افزایش تعداد قربانیان انگلیسی به ۶۹۳ هزار و ۶۶۵ نفر، هم اکنون شاهد آن هستیم که جزئیات کارت‌های اعتباری، شماره گواهینامه رانندگی و همچنین گذرواژه‌های این مشتریان نیز لو رفته و در دسترس هکرها قرار گرفته است.

شرکت اکوئیفاکس که در ایالت آتلانتا مستقر است، یک هدف بالقوه برای هکرها بشمار می‌آید چرا که اطلاعات بسیاری از افراد نظیر اقساط پرداخت شده، اطلاعات مربوط به وام‌ها، کارت‌های اعتباری بانکی، قبوض پرداخت شده و بطور کلی تمامی سوابق مالی افراد را شامل می‌شود. بدین ترتیب هکرها با نفوذ و دسترسی به این شرکت‌ها و آژانس‌ها می توانند به اطلاعات ارزشمند بسیاری از مردم دست یابند. هکرها همچنین به اسامی افراد، آدرس و تاریخ تولد این افراد دسترسی داشتند.

این آژانس گزارش دهی اعتبار مشتریان همچنین اعلام کرده که لینک وب سایت خود را تنها محض احتیاط بیشتر از دسترس خارج کرده است تا بدین وسیله از نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به سایت و سپس اطلاعات مشتریان این شرکت جلوگیری به عمل بیاورد. مسئول مربوطه همچنین عنوان کرده که این حمله سایبری احتمالی تاکنون سیستم‌ها یا پورتال این شرکت را تحت تاثیر قرار نداده است.

کارشناسان و تحلیلگران بسیاری در رسانه‌ها از احتمال دست داشتن مدیران این شرکت در این حمله سایبری سخن می گویند اما هنوز مدارک و شواهدی دال بر صحت این موضوع کشف و اعلام نشده است. از سویی دیگر، برخی بر این باورند که این موضوع می تواند از سوی هکرهای چینی باشد چراکه ابزارهای بکار رفته در این حمله، همگی چینی بوده اند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96072312584
  • خبرنگار : 71591