به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، از آغاز خشونت های دولت میانمار علیه مسلمانان روهینجایی در راخین مسلمان نشین، ۸۰۹ هزار تن از آنها به بنگلادش گریخته و در آنجا ساکن شدهاند.
رابرت واتکینز، هماهنگ کننده اسکان آوارگان روهینجایی در بنگلادش گفت: روهینجاییها در "کاکس بازار" بنگلادش بسیار در معرض آسیب قرار دارند و تعداد بیشماری از آنها دچار آسیب بدنی و جسمی هستند و حالا در شرایط بسیار بدی زندگی میکنند.
وی ادامه داد: در برنامه این آژانسهای کمک رسان این مساله در نظر گرفته شده که ۹۱ هزار آواره روهینجایی دیگر به بنگلادش میآیند. جامعه هدف برای کمک رسانی تعداد ۱.۲ میلیون تن را در نظر گرفته که شامل تمامی آوارگان روهینجایی و ۳۰۰ هزار جامعه میزبان بنگلادشی در شش ماهه آتی میشود. واکنش سریع از سوی اهداکنندگان برای تحقق این برنامه ضرورت دارد البته اگر که سازمانهای کمک رسان اقدامات سریعی را برای نجات جان مردم انجام داده و از آوارگان روهینجایی در بنگلادش حمایت کنند.
بنگلادش و سازمانهای کمک رسان برای کمک به ۵۰۹ هزار روهینجایی که از ۲۵ اوت سال جاری میلادی به این کشور رسیدهاند، با مشکلات بسیاری مواجه بودهاند.
میانمار اتهام پاکسازی قومیتی علیه مسلمانان روهینجایی در راخین را رد کرده و میگوید نیروهای امنیتی این کشور با شبه نظامیان ارتش رهایی بخش آراکان روهینجا میجنگند که "مسئول حمله به پستهای پلیس و اردوگاه ارتش در ۲۵ اوت هستند."
انتهای پیام