از سوی مدیرعامل موسسه مهر آفرین صورت گرفت

بررسی بازماندگی از تحصیل و آسیب‌های اجتماعی زنان و کودکان در سیستان و بلوچستان

کلنگ احداث دو باب مدرسه در روستاهای محروم سیستان و بلوچستان توسط مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین به زمین زده شد.

به گزارش ایسنا، همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی و با حضور فاطمه دانشور، مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین، کلنگ احداث دو باب مدرسه در روستاهای رمشق و میخاناز توابع شهرستان فنوجاستان سیستان و بلوچستان به زمین زده شد. همچنین هزینه بازسازی دو مدرسه دیگر این منطقه توسط موسسه مهرآفرین تامین اعتبار شد، این در حالیست که این موسسه پیشتر نیز 7 مدرسه را در این استان احداث و بازسازی کرده است.

مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین، طی حضور در این منطقه، به بررسی موضوع بازماندگی دانش‌آموزان از تحصیل، اعتیاد زنان و کودکان و نیز آسیب‌های اجتماعی کودکان بدسرپرست منطقه پرداخت.

عضو سابق شورای شهر تهران بیان کرد: طبق گفته مسئولان مربوطه، 85 درصد مردان و 10 درصد زنان این منطقه دارای اعتیاد به مواد مخدر بوده که این امر علاوه بر فقر، تاثیرات نابهنجار بسیاری بر کودکان می‌گذارد و زمینه بروز آسیب‌های اجتماعی را ‌تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

دانشور در ادامه سفر  چهار روزه خود، به شهرستان ایرانشهر رفت و به اتفاق فعالان حوزه اجتماعی این شهرستان، معضلات، کمبودها و آسیب‌های اجتماعی این منطقه را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

وی مهمترین معضل این شهرستان و نیز استان سیستان و بلوچستان را کمبود شیرخوارگاه دانست و بیان کرد: تنها یک شیرخوارگاه در شهر زاهدان وجود دارد و با توجه به وسعت استان و فاصله زیاد بین شهرها، کمبود شیرخوارگاه موجب افزایش معضلات و مخاطرات کودکان در معرض آسیب شده است.

مدیرعامل موسسه مهرآفرین در پایان سفر خود، به مناطق کریم آباد و شیر آباد از توابع زاهدان رفت و در مورد مهمترین معضلات اجتماعی این منطقه اظهار کرد: وضعیت حاشیه‌های این منطقه بسیار تاسف‌بار است. هیچگونه پایگاه مداخله در بحران و پایگاه ارائه خدمات اجتماعی وجود ندارد. همچنین یکی دیگر از معضلات این منطقه، زنان ایرانی دارای همسران افغان و پاکستانی هستند که نمی‌توانند برای کودکان خود شناسنامه بگیرند و بدلیل فقدان مدارک هویتی، از خدمات بهداشتی شامل دریافت شیر خشک رایگان از مراکز بهداشت شهرستان محروم بوده و از دریافت هرگونه خدمات اجتماعی نیز بی‌بهره‌اند. تنها دغدغه این زنان آینده فرزندانشان است.

دانشور در پایان افزود: جهت کمک به مردم محروم این مناطق و در راستای شناخت اشکال جدید آسیب‌های اجتماعی و کاهش آنها، موسسه مهرآفرین، تعدادی مددکار اجتماعی بومی از مناطق یاد شده استخدام کرد تا پس از طی دوره‌های آموزشی لازم در تهران، به منطقه برگشته و نسبت به مداخله در وضعیت آسیب‌های اجتماعی اقدام کنند.
 

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ مهر ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96071004931
  • خبرنگار : 71424