یازدهم محرم الحرام در زنجان،

طنین یا زینب (س) در تجمع زینبیه اعظم زنجان

مدیر اجرایی مسجد زینبیه اعظم زنجان، از حرکت دست زینبیه اعظم زنجان در روز یازدهم محرم‌الحرام خبر داد و گفت: این تجمع حسینی با یاد قهرمان کربلا، زینب کبری (س) برگزار می‌شود.

«فرید احدیان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: دسته عزاداری زینبیه اعظم زنجان در کنار دسته حسینیه اعظم، یکی از بزرگ‌ترین تجمع عزاداران حسینی محسوب می‌شود که در ظهر یازدهم محرم‌الحرام برگزار می‌شود.

وی افزود: تجمع بزرگ دسته زینبیه اعظم زنجان با سابقه چند ساله به یاد واقعه عاشورا و فداکاری حضرت زینب(س) با حضور شیعیان و محبان اهل‌بیت(ع) از سراسر کشور برگزار می‌شود.

احدیان تصریح کرد: در مراسم یازدهم محرم دسته زینبیه اعظم زنجان بیش از ۱۲۰۰ خادم در بخش‌هایی از جمله انتظامات، صوت، حمل پرچم، بخش احشام، کشتارگاه و ... حضور دارند.

احدیان در ادامه افزود: در بخش نذورات ۹۰ واحد مشغول خدمت‌رسانی به عزاداران حسینی در مسیر دسته زینبیه مستقر خواهند بود که از این تعداد ۵۵ واحد سیار و ۳۰ واحد ثابت و ۵ واحد در بخش خواهران هستند.

وی یادآور شد: هر سال دسته حسینیه اعظم زنجان مهمانان و مسئولان کشوری را در جمع خود دارد که امسال از خانواده شهید مدافع حرم محسن حججی برای حضور در دسته زینبیه دعوت به عمل آمد که خانواده این شهید والامقام ضمن قدردانی از ابراز احساسات ملت شریف ایران و مهمان‌نوازی مردم استان زنجان،‌ به دلیل فشردگی برنامه‌هایشان قادر به حضور در این تجمع حسینی نشدند ولی وعده قطعی جهت حضور در استان زنجان را در اولین فرصت اعلام کردند.

مدیر اجرایی مسجد زینبیه اعظم زنجان تصریح کرد: عزاداران حسینی می‌تواند جهت ارسال نذورات خود به مسجد زینبیه اعظم زنجان از طریق شماره حساب ۶۹۲۷۵۵۹۳ بانک ملت و شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۳۲۵۶۱۳۹۰ بانک ملی و سامانه #10*7*733* اقدام کنند.

احدیان خاطرنشان کرد: مسجد زینبیه اعظم زنجان از سال ۱۳۶۹ با ایجاد تحولی عظیم در برنامه‌های خود حرکت دسته عزاداری در روز یازدهم محرم‌الحرام را قرار داد و طی یک دهه گذشته این تجمع جهانی شده است.

وی یادآور شد: طبق سنوات گذشته حرکت دسته عزاداری از مقابل مسجد زینبیه اعظم زنجان تا آستانه امامزاده حضرت سید ابراهیم(ع) خواهد بود.

مدیر اجرایی زینبیه اعظم زنجان خاطرنشان کرد: امسال سربیت نوحه دسته عزاداری زینبیه اعظم زنجان توسط حاج غلامرضا عینی‌فرد سروده شده و در مراسم خوانده می‌شود که به شرح زیر است:

کاخ‌های ظلمی تتره‌تدی قیامین یا حسین

اهل اسلامه اولوب الگو مرامین یا حسین

ای وئره‌ن لب تشنه جان

سرور آزادگان

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 96071004726
  • خبرنگار :