به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تاکنون 480 هزار نفر از مسلمانان روهینجا به دلیل اقدامات خصمانه ارتش به بنگلادش فرار کردند و صدها هزار نفر دیگر با کمبود غذا، پناهنگاه و مراقبتهای پزشکی مواجه هستند.
دولت میانمار دسترسی گروههای غیردولتی بین المللی و همچنین آژانسهای سازمان ملل برای کمک به مردم محروم را متوقف کرده است. در همین راستا گروههای امدادرسان در بیانیهای اعلام کردند که این گروههای غیردولتی در میانمار به طور فزاینده درباره محدودیتهای شدید علیه دسترسی بشردوستانه و ارسال کمک به ایالت راخین نگران هستند.
براساس این بیانیه گروههای امداد رسان اعلام کردند که آنها از دولت میانمار میخواهند تضمین دهند که همه مردم نیازمند در ایالت راخین بتوانند دسترسی آزاد، کامل و بدون محدودیتی به کمکهای بشردوستانه داشته باشند. اگرچه تنها کمیته صلیب سرخ میانمار مسوول کمک به این ایالت شده است اما گروههای امدادرسان بین المللی نگران هستند که این میزان کمک برای برآورد نیازهای گسترده بشردوستانه کافی نباشد.
این گروهها اعلام کردهاند که تهدیدها، اقدامات و همچنین اطلاعات غلط ارائه شده از سوی دولت و مسوولان میانمار نگرانیها را در میان امدادرسانها افزایش داده است. آنها خواستار پایان اطلاعات غلط و همچنین اتهامات بی پایه و اساس شده و از دولت خواستند که حفظ جان امدادرسانان را تضمین کنند.
سازمان ملل، ارتش میانمار را به پاکسازی قومی مسلمانان روهینجا در میانمار متهم کرده و گروههای حقوق بشری با درخواست تحریم این کشور اعلام کردند که ارتش جرائمی علیه بشریت انجام داده است.
انتهای پیام