به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، کریستیا فریلند، وزیر خارجه کانادا گفت که این تحریمهای هدفمند علیه ۴۰ تن از مقامهای ارشد ونزوئلایی و اشخاص از جمله "نیکولاس مادورو" رئیس جمهوری، دلسی رودریگز وزیر امور خارجه، ژنرال ولادیمیر پادرینو لوپز وزیر دفاع و دیوسادو کابیو، رهبر حزب سوسیالیست ونزوئلا اعمال شدهاند.
وزیر امور خارجه کانادا گفت: این اقدام در واکنش به تبدیل شدن دولت ونزوئلا به یک حکومت دیکتاتوری است.
در جریان راهپیماییهای اعتراض آمیز چهار ماهه مردم ونزوئلا علیه دولت مادورو بیش از ۱۲۰ تن کشته شدند.
این تحریمها شامل مسدود شدن تمام داراییها ۴۰ شخص حقیقی است که ممکن است در کانادا داراییهایی داشته باشند و همچنین ممنوعیت تبادلات تجاری شهروندان کانادایی با این افراد است.
وزیر خارجه کانادا در بیانیهای اعلام کرد: دولت کانادا در مقابل خشونتهای دولت کاراکاس ساکت نمینشیند. مردم ونزوئلا به دنبال حقوق خود هستند. دولت کانادا با مردم ونزوئلا همبستگی خود را اعلام میکند آنها به دنبال برقراری دموکراسی در کشورشان هستند.
یکی از مقامهای دولت کانادا به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: این اقدام در اعمال تحریمها در ابتدای امر مقامهای مسؤول ونزوئلا را هدف قرار گرفته است.
مادورو گفته است که با یک شورش مسلحانه روبروست که هدفش براندازی حکومت دموکراسی در کشور است و از پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان خواسته تا به دولتش کمک کند.
کانادا یکی از اعضای گروه ۱۲ نفره موسوم به گروه "لیما" است که بحران ونزوئلا را مورد بررسی قرار میدهند.
یکی از مقامهای مسؤول در این گروه گفته است که وزیر خارجه کانادا به دنبال میزبانی این گروه در ۶۰ روز آتی است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز با امضای دستوری اقدام به تحریمهای اقتصادی علیه دولت ونزوئلا در اوت سال جاری میلادی کرد.
اوایل ماه جاری میلادی نیز اسپانیا اعلام کرد که از اتحادیه اروپا میخواهد تا اقداماتی را علیه اعضای دولت کاراکاس در نظر بگیرد.
انتهای پیام