به گزارش ایسنا، تیم ملی تیراندازی معلولان در حالی بامداد امروز (سهشنبه) عازم رقابت های جهانی کرواسی شد که سرمربی تیم ملی شرایط این تیم را از نظر رکوردی و آمادگی بدنی برای شرکت در مسابقات جهانی مثبت ارزیابی کرد و معتقد است؛ با وجود جوانگرایی در تیم بعد از بازی های پارالمپیک ریو و افزایش تعداد مادههای تیراندازی، سعیمان بر این است تا تعداد مدال های خود را افزایش و بهترین جایگاه را در جهانی کرواسی کسب کنیم.
در آستانه اعزام تیم ملی تیراندازی معلولان به مسابقات جهانی کرواسی، خبرنگار ایسنا گفت وگویی را با تیراندازان اعزامی و سرمربی تیم ملی انجام داده است که میخوانید.
* زنان تیرانداز معلول ایران حرف اول را در جهان میزنند
حسین امیری سرمربی تیم ملی تیراندازی معلولان با اشاره به عملکرد خوب زنان تیرانداز در اردوهای آمادگی نسبت به مردان معتقد است؛ برای آمادهسازی تیم و انتخاب بهترین نفرات جهت شرکت در مسابقات جهانی کرواسی، دو مرحله اردوی آمادگی داشتیم که در جریان این اردو با رکوردگیری متعددی که از تیراندازان زن و مرد داشتیم در نهایت ۳ تیرانداز مرد و ۹ تیرانداز زن را در رشتههای تپانچه بادی ۱۰متر و خفیف ۵۰متر برای کرواسی انتخاب کردیم. در بخش تیراندازی معلولان زنان آموزش پذیرتر و قویتر از مردان هستند و حرف او را در جهان میزنند. ضمن این که شرایطمان برای کسب مدال در بخش زنان بهتر از مردان است. به هر صورت با استعدادهای خوبی که در بخش تیراندازی زنان کشف کردیم، معتقدم در رقابتهای جهانی و بازی های پاراآسیایی آینده در کنار ساره جوانمردی تک ستارههای دیگری خواهیم داشت که جایگاه خوبی را برای تیراندازی معلولان رقم خواهند زد.
* حریف تیراندازان در کرواسی رکورد آنهاست
در رقابتهای جهانی کرواسی رکورد تیراندازان حریفانشان است و تیراندازی میتواند بهترین عملکرد را در کرواسی داشته باشد که بدون توجه به حریف خود رکوردی را که در تمرینات به ثبت میرساند، در مسابقات نیز آن را تکرار کند. البته ۱۲ تیراندازی که در رشتههای P۱ (تپانچه بادی مردان)، P۲ (تپانچه بادی زنان) و R۴،R۲و R۵ (تفنگ SH۲ زنان) به مسابقات جهانی کرواسی اعزام میکنیم، امید زیادی به کسب ۲مدال طلای انفرادی زنان و مدال تیمی مردان را داریم. البته اگر مسابقات در بخش تیمی زنان نیز برگزار شود، بدون شک مدال طلای تیمی زنان نیز نصیب تیراندازان ایرانی خواهد شد.
البته این رقابت ها چون سهمیه ورودی به بازیهای پاراآسیایی جاکارتا اندونزی و مسابقات جهانی کره جنوبی را در سال آینده دارد، سعی مان بر این است علاوه بر افزایش تعداد مدال های خود، سهمیه ورودی را نیز کسب کنیم.
* امیدوارم ساره جوانمردی بعد از ازدواجش افت نکند
جوانمردی استعدادی است که فکر میکنم دیگر چنین استعدادی در تیراندازی معلولان کشف نشود. وی با آمادگی خوب و قدرت جنگندگی بالایی که دارد، مطمئنم در هر دو ماده تپانچه ۱۰متر بادی و ۵۰متر خفیف باز هم موفق به کسب مدال طلا خواهد شد. البته قرار است بعد از بازگشت از مسابقات جهانی کرواسی ازدواج کند که امیدوارم بعد از ازدواج افت نکند و قدرت جنگندگی خود را همچنان حفظ نگه دارد.
* از جوانان انتظار مدال آوری در کرواسی نداریم
از ۱۲ تیرانداز اعزامی به مسابقات جهانی کرواسی را ۵ نفر تیراندازان جوان تشکیل میدهد که برای اولین بار در تورنمنت جهانی شرکت میکنند. البته در بین آنها استعدادهایی همچون رقیه شجاعی، زهرا غلامزاده و سمانه کوثر مدار وجود دارد که اگر در این تورنمنت حتی به فینال برسند کار بزرگی انجام دادند. اینها تیراندازانی هستند که برای بازیهای پاراآسیایی جاکارتا و پارالمپیک ۲۰۲۰ آماده میکنیم و قطعا در رقابتهای آینده از تک ستارههای رشته تیراندازی معلولان خواهند بود.
* در مسابقات جهانی کرواسی قصد رکوردشکنی ندارم
ساره جوانمردی قهرمانی طلایی بازی های پارالمپیک ریو که برای دومین بار در مسابقات جهانی کرواسی شرکت میکند، شرایط خود را برای حضور در این تورنمنت بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: دور گذشته این مسابقات توانستیم به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنیم و در تپانچه انفرادی، تیمی بانوان و نیز تپانچه خفیف، مدال های ارزشمندی کسب کردیم.
برای شرکت در این تورنمنت نیز تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتم و با وجود آسیب دیدگی جزیی، تلاش کردم آمادگی ام را در سطح مطلوب حفظ کنم. البته در بخش خفیف تمریناتم بسیار بهتر بود و از رکوردهایی که به ثبت رساندم، رضایت دارم.
* هدفم کسب سهمیه ورودی بازی های پاراآسیایی جاکارتا و جهانی کره جنوبی است
طبق هدف گذاری انجام شده، قصدی برای رکورد شکنی در مسابقات جهانی کرواسی را ندارم. هر چند برای کسب سکو تلاش خواهم کرد، اما هدف اصلی دریافت ورودی مسابقات پاراآسیایی جاکارتا و قهرمانی جهان کره جنوبی است و نیز ارتقا جایگاه در رنکینگ جهانی که امیدوارم به همه اهداف پیشبینی شده دست پیدا کنم.
هر چند از سوی برگزار کننده، رقابت های تیمی بانوان در تپانچه بادی ۱۰ متر حذف شده و تنها در بخش انفرادی مسابقه داریم. اما در تپانچه خفیف، بخش تیمی حذف نشده و امیدوارم قهرمانی مسابقات تیمی را که تاکنون چندین بار به نام ایران به ثبت رسیده، دوباره تکرار کنیم.
* در هر دو ماده تپانچه بادی و خفیف به دنبال مدال هستم
سمیرا ارم دارنده مدال طلای جهانی کرواسی در سال ۲۰۱۵ شرایط خود را برای کسب دومین مدال در رقابتهای جهانی کرواسی در رشته تپانچه بادی ۱۰متر و ۵۰متر خفیف بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: در مسابقات جهانی کرواسی سال ۲۰۱۵ تنها در رشته تپانچه بادی ۱۰متر شرکت کردم اما در این تورنمنت قصد دارم در تپانچه خفیف ۵۰متر نیز حضور پیدا کنم. هر چند در رشته تپانچه خفیف تجربه حضور در میادین جهانی را نداشتم اما رکوردم در هر دو ماده بالاست و امید زیادی دارم که در هر دو ماده بتوانیم بهترین عملکرد را در جهانی کرواسی داشته باشم.
* بازیهای پاراآسیایی جاکارتا اندونزی هدف اصلی است
مسابقات جهانی کرواسی برای من حالت تدارکاتی دارد تا با حضور هر چه قویتر در این تورنمنت علاوه بر کسب بهترین نتیجه در تپانچه بادی و خفیف سهمیه ورودی بازیهای پاراآسیایی جاکارتا اندونزی را نیز کسب کنم. البته بعد از این تورنمنت قرار است تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی تایلند که آبانماه برگزار میشود، شرکت کند که من امیدوارم با مدال آوری در کرواسی حضورم را در رقابتهای جهانی تایلند نیز تثبیت کنم و با روحیه بالایی خود را برای رقابتهای جهانی کره جنوبی و سپس بازیهای پاراآسیایی اندونزی آماده کنم.
* قول مدال تیمی میدهم نه انفرادی!
مهدی زمانی دیگر تیرانداز اعزامی که قرار است در مسابقات جهانی کرواسی در تپانچه بادی ۱۰متر و خفیف ۵۰متر تیر بزند، شرایط خود را برای شرکت در این رقابتها ایدهال عنوان کرد و گفت: اگرچه خود را برای کسب مدال انفرادی آماده کردم، اما در بخش تیمی تپانچه بادی ۱۰متر وضعیت بهتری داریم و من امیدوارم جزء ۳ تیم برتر قرار بگیریم. البته برای کسب مدال انفرادی به سختی تمرین کردم و رکوردهای خوبی را نیز به ثبت رساندم، اما متاسفانه تا به الان موفق به کسب مدال انفرادی نشدم. امیدوارم در مسابقات جهانی کرواسی این توفیق حاصل شود و علاوه بر کسب مدال تیمی در بخش انفرادی نیز برای اولین بار به مدال جهانی دست پیدا کنم.
رقابتهای جهانی کرواسی از ۳۱ شهریور آغاز و تا ۴ مهر ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام