به گزارش ایسنا، آیتالله سیدمصطفی موسویاصفهانی شنبه 25 شهریور در همایش طلایهداران تبلیغ استان همدان با حضور رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، افزود: از روحانیون میخواهیم که به مطالعه و جواب سوالات در حوزه وهابیت و بهاییت بپردازند و از این فرصت تبلیغی خود استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی از آمارها نشان از افزایش گرایش جوانانی به وهابیت، بهاییت و مسیحیت دارد، افزود: در وقوع چنین چیزی روحانیون نیز نقش دارند چرا که مقتضیات زمان را نسنجیدهاند.
موسویاصفهانی تأکید کرد: روحانیون مباحث و سوالات مختلف درباره این موضوع رخ داده را احصا کنند سپس با حضور در منبر مطرح و یا منتشر کنند و توپ را در میدان دیگران قرار ندهند.
وی ادامه داد: متأسفانه از روحانیون دعوت میشود در کلاس آموزشی این حوزه شرکت کنند اما تعداد اندکی در کلاس حضور پیدا کردند که این یعنی متأسفانه نسبت به دین جوانانمان بیتفاوت شدهایم.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه روحانیون از فرصت ایجاد شده برای خودسازی خود استفاده کنند چرا که تنها نباید مبلغ دیگران بود و خود را فراموش کرد، گفت: قسمتی از محرم و صفر را باید برای خودسازی و بررسی پرونده اعمال خود اختصاص دهیم چراکه آمده ایم جهاد فی سبیلالله کنیم.
وی خاطرنشان کرد: روحانیونی که خالص هستند و در راه رضای خداوند قدم برمیدارند، خداوند نیز از نظر مالی، مادی و آرامش قلبی آنها را سرشار خواهد کرد.
موسویاصفهانی در ادامه با تأکید بر اینکه روحانیون به هنگام تبلیغ پیگیر فرمایشات و مطالبات رهبر معظم انقلاب باشند، تصریح کرد: رهبری فقط اشارهای درباره مسائل مختلف میکنند و این ما روحانیون هستیم که باید مسائل سیاسی در ایام حساس را پیگیری کنیم.
وی در پایان اعلام کرد: از مسائل مهم انقلاب که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است نباید غافل شد چرا که انقلابی ماندن مردم از سفارشات مهم ایشان است.
روحانی با مطالب نو و شیرین مردم را به خود جذب کند
نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه همدان نیز تأکید کرد: روحانی باید با بیان مطالبی نو و شیرین مردم را به خود جذب کند به طوریکه بیان مطالب نباید از حوصله جمع خارج باشد.
آیتالله غیاثالدین طهمحمدی اظهار کرد: تنبلی و کاهلی بزرگترین آفت انسان است که نتیجه آن فقر خواهد شد بنابراین همه مردم و به ویژه روحانیون باید از لحظه لحظههای عمر خود به خوبی استفاده کنند.
وی یادآور شد: بسیاری از مسائل برای عموم مردم مباح است اما انجام همین کارها برای روحانی جایز نیست چرا که روحانی ملبس به لباس پیامبر بوده و همه رفتار و اعمالش زیر ذرهبین قرار میگیرد و دشمن از کوچکترین ضعف آنها سوءاستفاده کرده و کل جماعت روحانیت را زیرسوال میبرد.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه روحانی باید مراقب همه رفتار و اعمال خود باشد، خاطرنشان کرد: مردم از یک مُبلغ ادب، اخلاق، مدارا و امانتداری را انتظار دارند.
وی با اشاره به اینکه درآمد آخوندی همواره کم بوده است، عنوان کرد: خداوند به طلبه عزت میبخشد و پول روضهخوانی برکت خواهد داشت بنابراین نباید روحانیون خود را به درآمدهای اندک دنیایی محدود کنند.
روحانیون کلیدواژههای رهبری را مفهومسازی کنند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان نیز گفت: روحانیون نخستین مخاطب مقام معظم رهبری هستند که باید کلیدواژههای رهبری را دریافت کرده و بر مبنای قرآن و عترت آن را مفهومسازی کنند.
حجتالاسلام والمسلمین علی دشتکی عنوان کرد: روحانیون مطالب رهبر معظم انقلاب را باید به خوبی دریافت، مفهومسازی و گفتمانسازی کنند سپس فرهنگسازی را به یک مطالبه عمومی مبدل سازند.
وی ضمن گرامیداشت روز مباهله اظهار کرد: امامان بزرگوار ما با رهبریت خودشان کل جهان را به سمت عدالت، آزادگی و آزادی که نظام توحیدی در پی آن است، رهنمون کردند.
دشتکی با بیان اینکه در تداوم این حرکت، عظیم مقام معظم رهبری ذخیرهای برای نظام توحیدی بوده و ناخدای کشتی حیاتبخش انقلاب اسلامی هستند، ادامه داد: جهان امروز جهان الکترونیک و هوشمندی است که در این جهان، مقام معظم رهبری با هوشمندی واقعی جهان اسلام را تدبیر و راهبری میکنند.
وی با تأکید بر اینکه پرداختن به مبحث ولایتفقیه یک از اولویتهای تبلیغی روحانیون است، افزود: روحانیون از این فرصتهای تبلیغی باید استفاده کنند تا بصیرت لازم در جامعه فراهم شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه ضرورت بصیرت در این زمان بیش از سایر زمانها است، ادامه داد: ایجاد بصیرت با محوریت امامت، ولایت و ولیزمان است.
وی پرداختن به مسائل و سلامت اجتماعی را از دیگر اولویتهای تبلیغی و از ضرورتهای جهان امروز برشمرد و امر به معروف و نهی از منکر را از جمله برنامههای تبلیغی روحانیون عنوان کرد و گفت: در حقیقت هدف عاشورا عملیاتی کردن امر به معروف و نهی از منکر بوده که روحانیون با محوریت سبک زندگی اسلامی آن را اجرایی خواهند کرد.
دشتکی تقارن هفته دفاع مقدس با ایام محرم را به فال نیک گرفت و عنوان کرد: این تقارن خود دلیلی بر پرداختن بیشتر به فرهنگ ایثار و شهادت است چرا که دفاع مقدس از جلوههای بارز امر به معروف است.
وی در پایان با اشاره به اینکه ایثار و شهادت یکی از آموزههای نظام اسلامی است، یادآور شد: اگر دشمن بخواهد فکر تجاوزی به این مرز و بوم داشته باشد باید بداند این نظام همان نظام دفاع مقدس البته با کولهباری از تجربه و تخصص مدیرانی توانمند، است.
انتهای پیام