احمد میدری در گفتوگو با ایسنا، درباره تصمیمات اتخاذ شده پیرامون رفع فقر آموزشی و کمک به بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل اظهار کرد: معاونت رفاه وزارت رفاه طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل را در مقطع ابتدایی در سال ٩٥ کلید زد. به منظور جمع آوری اطلاعات اقتصادی و اجتماعی و بازگرداندن کودکان کار به چرخه تحصیل و آموزش، سامانهای ایجاد کردیم و بر اساس اطلاعات جمع آوری شده با کودکان بازمانده از تحصیل تماس گرفتیم.
وی افزود: البته این پروژه با دشواریهایی روبرو بود و شناسایی بازماندگان از تحصیل به علت در دست نبودن اطلاعات و شمارههای تماس تمام آنها به سختی صورت گرفت.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برای سال جاری نیز باید منتظر ارسال اطلاعات از سوی آموزش و پرورش باشیم عنوان کرد: باید از ابتدای مهر با همکاری وزارت آموزش و پرورش کدهای ملی دانش آموزان را دریافت و به ثبت احوال ارائه کنیم تا مشخص شود چه تعداد از افراد در سن مدرسه، به مدرسه نرفته اند و در واقع از تحصیل بازماندهاند. باید با آموزش و پرورش در این خصوص به توافق برسیم.
میدری درباره ارتباط فقر با بازماندگی از تحصیل گفت: کودکانی که به علت فقر به مدرسه نمیروند، قاعدتا باید تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی باشند. در پروژه شناسایی که سال 95 انجام دادیم، مشخص شد بیش از 50 هزار نفر و به عبارتی 50 درصد کودکان شناسایی شده تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند. مشغول بررسیهای تکمیلی در استانها هستیم که علت نرفتن به مدرسه مشخص شود که میتواند از معلولیت گرفته تا عوامل فرهنگی متفاوت باشد.
ثبتنام قالیبافان و رانندگان در سامانه رفاهی
وی همچنین درباره ادامه فعالیت پنجره رفاهی دولت برای دریافت خدمات اجتماعی گفت: قرار است امسال ثبت نام قالیبافان و رانندگان از طریق سامانه را برای ساماندهی وضعیت این اقشار داشته باشیم اما هنوز جزئیات آن مشخص نیست و دستگاههای اجرایی باید برای اجرا ما را همراهی کنند.
انتهای پیام