علی اکبر پور احمدنژاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق قوانین و مقررات امکان فروش کالای قاچاق وجود ندارد و عملا فایل فروش، مزایده یا مناقصه کشفیات قاچاق بسته شده است.
وی در عین حال عنوان کرد: با توجه به این موضوع اکنون سه راهکار در برخورد با کالاهای قاچاق باقی میماند که در آن اول کالاهایی که نمونه داخلی آنها در کشور وجود دارد و نیازی به وارداتشان نباشد، کشفیات قاچاق امحاء میشوند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران ادامه داد: در حوزه کشفیات کالاهای اساسی نیز اگرچه اکنون قاچاقی در این حوزه صورت نمیگیرد اما اگر زمانی در این بخش کشفیاتی وجود داشته باشد این امکان وجود دارد که با دریافت مجوز از هیات دولت از آنها استفاده شود.
پور احمدنژاد مورد سوم را مربوط به کالاهایی دانست که نمونه داخلی ندارند یا کاربردی برای آنها در داخل کشور وجود ندارد.
وی درباره این کالاها توضیح داد: در این زمینه امکان صادرات کشفیات قاچاق مهیاست. به عنوان مثال در حوزههای خاصی مانند کالاهای با دوام از جمله کالای خانگی که تولیدات داخلی به حد کفایت نمیرسد، این امکان وجود دارد که این کالاها جهت صادرات یا بازگشت به مبدأ، مورد استفاده قرار گیرند اما در داخل کشور هیچ راهی برای استفاده از آنها دیده نشده است تا بدین ترتیب این ذهنیت که کالاهای کشف شده به نام قاچاق از عدهای گرفته شده و در اختیار افراد دیگر قرار میگیرد، برطرف شود.
انتهای پیام