به گزارش ایسنا، «عصر ایران» به نقل از دویچه وله نوشت: زمانی که دونالد ترامپ کار خود را به عنوان رئیسجمهور آمریکا آغاز کرد از او انتقاد میشد - و برخی هم او را مسخره میکردند - چون او از گوشی هوشمند «سامسونگ گالاکسی اس۳» استفاده میکرد. این مدل گوشی هوشمند قدیمی به شمار میرفت و به لحاظ امنیتی در سطح انواع جدیدتر گوشیهای هوشمند نبود.
از آنجا که رئیسجمهور آمریکا میتواند هدف خوبی برای هکرهایی با علائق گوناگون باشد، ترامپ سرانجام راضی شد که گوشی هوشمندش را عوض کند و حال او صاحب گوشی هوشمندی شده که به گزارش Business Insider، برای انجام کارهایی محدود تنظیم شده است.
روی آیفون رئیسجمهور آمریکا یک اپ مفید سوار شده و آن هم توییتر است. همه کاربردهای دیگر به دلایل امنیتی مسدود شدهاند. حتی مرورگر وب روی این گوشی هوشمند عمل نمیکند. یعنی ترامپ که از لبتاپ استفاده نمیکند، برای اینکه بتواند یک مقاله را بخواند، باید از دستیارش بخواهد که آن را برایش چاپ کند.
جالب است که طبیعتا این مسئله به همکاران ترامپ تا حدی قدرت میدهد تا بر آنچه رئیسجمهور آمریکا از رسانهها میخواند تاثیر بگذارند. گفته میشود که جان اف. کلی، رئیس دفتر کاخ سفید، از این موضوع استفاده کرده تا برخی مطالب رسانههای دست راستی مثل Breitbart را که مورد علاقه و زیر نظر استیو بنن، مشاور ترامپ است، از دسترس او دور نگاه دارد.
البته شرکت اپل یک مدل مخصوص آیاواس (سیستم عامل همراه) برای آقای رئیسجمهور نساخته است. چنین چیزی هم اصلا لازم نیست چون میتوان برای نمونه از امکان دیگری استفاده کرد که آیفون در حقیقت به عنوان قفل کودک ساخته است.
اپها یا افزونههای اینستالشده را میتوان با تنظیمات کدگذاریشده قفل کرد و از دسترس دیگران مصون نگه داشت و در صورت لزوم از راه دور با کمک یک برنامه جنبی به نام Mobile Device Management این تنظیمات را مدیریت کرد.
انتهای پیام