به گزارش ایسنا احسان حاجی بابایی، سخنگوی شرکت دانشبنیان سازنده دستگاه حمل بیمار در مراسم رونمایی از این دستگاه اظهار کرد: سه نوع دستگاه عمده برای معلولین سبک وزن، سنگین وزن و بیمارستانی تولید شده و در اختیار معلولین قرار گرفته است.
وی با اشاره به قیمت این دستگاه گفت: قیمت خارجی این دستگاه حدود 3 هزار یورو است؛ اما دستگاه حمل بیمار داخلی با همان کیفیت و با یک چهارم قمیت نمونه خارجی در اختیار معلولان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: باتری این دستگاه 5 سال عمر مفید دارد، اما به نحوه و دمای نگهداری و میزان استفاده نیز بستگی دارد.
حاجی بابایی ادامه داد: هزینه تعویض باتری این دستگاه 80 هزار تومان است، در حالی که برای نمونه خارجی حدود 700 هزار تومان باید هزینه شود.
سخنگوی شرکت دانشبنیان سازنده دستگاه حمل بیمار اظهار کرد: سالانه ظرفیت تولید 600 دستگاه (ماهانه 50 دستگاه) را داریم؛ اما در صورت جذب سرمایهگذار می توانیم سالانه 3 هزار دستگاه تولید کنیم.
دستگاه حمل بیمار یکی از نیازهای اساسی بیمارستانها و کلینیک توانبخشی بود
در ادامه این مراسم، خرم خورشید، رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبشخی نیز با بیان اینکه تعدادی از بیمارستانها و کلینیکهای روانبخشی و توانبخشی زیر نظر دانشگاه ما هستند، گفت: یکی از مشکلاتی که همواره با آن مواجه هستیم، مربوط به حمل بیماران میشود.
وی افزود: در واقع حملونقل بیماران ضایعات نخاعی، ام اس، کهولت سن، روانپریش، دارای زخم بستر، بیهوش و بستری در آی.سی.یو و سی.سی.یو بسیار مشکل است و باعث زحمت بسیار زیادی میشود.
خرم خورشید تاکید کرد: وجود چنین دستگاهی از سالیان گذشته حس میشد، از این رو که تعدادی از بیمارستانها اقدام به واردات این دستگاهها کردند. اما خوشبختانه امروز شاهد رونمایی از نمونه داخلی این دستگاه هستیم.
رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبشخی تصریح کرد: مراکز بسیار زیادی در کشور همچون هلال احمر، بنیاد جانبازان و سازمان بهزیستی راغب به استفاده از این دستگاه هستند و با توجه به قمیتی که این دستگاه دارد، استطاعت مالی مراکز به خرید آن میرسد.
انتهای پیام